lite kalmarfeeling :-)

Det börjar kännas som den här bloggen inte kommer uppdateras så ofta längre men den här helgen har varit grym!
I fredags åkte vi (åtta tjejer) ut till landet och hade askul! mycket alkohol, mycket mat, mycket alkohol, mycket poolbad, mycket alkohol, mycket studentsångssjungande, (äntligen fick jag dem att sjunga lite!!) lite sömn, mycket solning, mycket förjäklig allsång i bilen hem. Ungefär i den ordningen :-)
Jag sov alldeles för lite den natten och när jag vaknade sprang jag och Jenni och väckte alla andra me :-)
Vi solade och badade hela dan och rörde oss inte mer än nödvändigt.. De enda som bangade på den här starten på dan var såklart några Djurgårnnördar som skulle hem och gå på matchen...

När vi kom hem var det bara att svida om för Susanna fyllde år! Åkte till Jenni och lurade me dem till brorsan (de är bortresta) så jag oxå kunde börja festa och sen gick vi till Susanna. Blev rätt kalas igår...

Det var grymt länge sen jag festade och hade kul två dar på raken men nu känns det som vanligt igen! Saknar Kalmar av flera anledningar men de spontana träffarna är klart saknade! Fast jag har en månad kvar hemma som jag ska njuta av :-)

halluleja på er! hehe..



det finns verkligen idioter!

glömde ju skriva om värsta niten jag gick på på jobbet i söndags..
Kom några och checkade in, sa att en var blind och hade ledarhund vilket är det enda djuret vi tillåter där. Jag är lite för godtrogen så jag köpte det..
Igår när jag kom till jobbet så kom ett par danskar in med en lapp som låg i köket. Nån hade varnat för att tjuvar gick och tog mat från kylen och att man skulle passa sina grejer varpå nån svarat det mest omogna jävla skitsnacket nånsin.. tänker inte ens skriva det för jag skämdes när jag fick lappen.. väx upp! Skulle lätt känna igen dem eftersom det är svårt att va anonym när man checkat in face to face..
Danskarna berättade också att de sett två stora hundar och att nån pissat ner handikapptoan/duschen.. Sen när behöver man två ledarhundar???!!! Det var inte jättesvårt att lista ut vilka som låg bakom allt det här, framförallt inte när vi gick in i rummet efter utcheckningstiden och hittade massa saker från kylen i papperskorgen och pennan som de använt när de svarat.. De hade satt en lapp på dörren att de ville ha kvar rummet en natt till, antagligen för att hinna sticka långt.. Det var fullbokat och därför tänkte jag få nöjet att slänga ut dem men de måste stuckit innan jag kom vid 08.00 och de har varken betalat eller lämnat igen nycklarna.. Fick ge ut nycklar till de gamla låsen så de nya gästerna kunde låsa om sig..

Har jobbat där i åtta år och det här är det första som händer, men jävlar va förbannad jag blev!

vin

har jobbat hela helgen och det var jag ju tvungen att ta igen!
Efter 11 timmar på jobbet igår åkte jag hem och sen kom Jessica och Adde (som fyllde år!) och vi pimlade i oss massa alkohol :-) blev lite på lyret i början men lagom när de skulle hem/vidare började det gå över så kudden va min bästa vän där!
Idag är jag ledig och det är så grymt skönt! ska fira walan som fyller 25 och sen tror jag jag ska till landet. Fast jag fick precis ett väldigt lockande erbjudande att stanna hemma för... hmm... :-)
I helgen blir det tjejroadtrip till landet och sen kanske utgång? Beror på när vi åker hem igen. men det ska bli så sjukt kul att komma iväg!! Bara vi liksom :-)

Nu väntar duschen!

WWWIIIIIIIEEEEEEEEEE!!!!!!

Det har hänt grymt mycket nu sista veckorna!!
Förra fredagen vaknade jag och hörde vardagsrumsfönstret dunka till - det var en jäkla skata som skitit ner hela rummet och försökte ta sig ut genom stängda fönster... Jääättekul...
Sen var det grillkväll hos syrran och jag sov över för på lördagen va det MÖHIPPA!!! Hade så jäkla kul, vi lekte cowboys, bowlade, åt, skojade, festade och lite allt möjligt! Kom hem fem på söndag eftermiddag, say no more.. :-)

Förra veckan va jag och pappa på mc-semester runt Dalarna, Värmland och Småland. Klarade oss undan regnet nästan hela tiden - grymt!

Men... Nu kommer det bästa som slår allt annat med hästlängder!

Jag avslutade semestern igår med att ta MC-KÖRKORT I KALMAR!!!!!!
Är så jävla nöjd rent ut sagt!!!!!!

Ingen förutom pappa och de närmsta kompisarna har vetat om något så om det inte regnar ikväll ska jag och brorsan åka ner till landet och överraska mamma och de som är där :-) (Han blev rätt chockad igår när jag berättade och frågade fyra gånger om det va sant och säkert och allt det där.) Hehe!

Va bara tvungen att berätta det! Nu ska jag jobba vidare!

Kram på er - miss you babies!