härliga sommardagar!

Det har varit helt sjukt härliga dagar den här veckan!

I måndags blev det en mysig långpromenad på Stensö, fick ett jäkla skoskav bara! Och lite.. annorlunda telefonsamtal.. men men! :-)
I tisdags var det först sol hos Vickan, sen kom hon och Snesteg hit me massa ost, kex, vindruvor och vin. Vi hade skitkul me picknick på sängen och massa skämt! Grönsakslådan var nästan roligast :-) Jag hade tänkt bjuda på mat men då gick han iväg och handlade färsk pasta, kött, grädde, lök och blommor -till mig! Hans tjej satt ju bara bredvid.. Va lite kul faktiskt!
Igår blev det fotboll och mera vin me brudarna, Staffan och Simon! Matchen gick ju som den gick men vinet som smakade saft gled i :-) Efter det cyklade vi till puben och träffade massa roliga människor! Blev sent igår..
Idag gick jag heldag i skolan, kvart över åtta till halv fem.. så sjuuukt tröött!

Imorrn blir det sittning me mina gums (like you very very much!) och på lördag pizza hos Vicky, Singstarfest hos Anna och utgång :-)

Nu ska jag titta på hockeyn och prata klart i fonen!

Kram på er!

Vicko, våfflor och sommartid..

Haft en toppenhelg!
I fredags skulle jag till Anna egentligen men först gick jag till Vickan och skulle förhöra henne. När David kom och hämtade en kall öl tittade vi på varann och flög in i hennes rum där vinet väntade =) Messade Anna så hon kom dit istället och sen var vi fast! Blev en alldeles lagom kväll med lite lite fest och fem glas vin :-)
I lördags följde jag Anna W och Vickan till flygplatsen och hur det gick vet ni ju redan :-) På kvällen följde jag me Anna J (måste alla ha samma namn??) på förfest hos Jennie. Vicko (hehe) kom också sen och efter maaaassa dricka, tre plattningar av håret och lite lek gick vi till kåren. Hade sjukt kul där! Mot slutet flummade jag runt själv men sen passade jag på att smita innan kön började till garderoben - rätt gött :-)
Idag kom Anna och Emil förbi på fika efter en bakfyllepromis :-) Sen blev det promenad för att möta Vicko men hon lyssnade på musik och hörde inte telefonen så vi gick olika vägar... Möttes vid Södercentrum istället efter en jäklans snabb promenad tillbaka från Äventyrsbadet för hon var redan vid Netto då... :-) Alltid bra me lite motion, hehe. Anna kom också förbi och vi har käkat våfflor! pratat skit, kollat saker på nätet som kvastkampen och lite sånt, tittat på lite Hip-Hip innan de gick för 1½ timme sen. Vi tänkte kolla på mean girls men klockan va visst en timme för mycket för det... Hatar att ställa fram tiden... :-( Skönt att man är ledig imorrn så jag kan ställa om mig sakta men säkert :-)

I´m here for you! Tycker inte om att du låter ledsen när man ringer.. Hoppas det går över snart!

Pussa

tänker på dig =)

Nu sitter Vickan på planet, va precis och lämnade henne! hon vände typ tre gånger och det blev ett hejdundrandes kramande som jag iof tyckte va lite mysigt, hehe. Sjukt att det är så olika, hon halvt dör vid tanken på ett plan och jag tycker bara det är mysigt :-) Kan inte ens sova för att jag tycker det är så kul/spännande (eller va man nu ska kalla det) att flyga.

Antar att jag kommer få en kommentar om att jag är dum i huvudet eller nåt men det kan jag ta pluttan!

Fast jag tycker faktiskt synd om dig!

Blev ett samtal och två mess efter säkerhetskontrollen me :-)
Tur att du har honom!! Han kunde iaf få dig att tänka på annat en stund! jag försökte locka med Oskar, Fia och sånt men inte f_n hjälpte det :-( Vilket mess förresten! :-)

Ha det toppenkul i storstan och skrik inte av dig rösten när du träffar Oskar och Damien ;-)

härlig dag!

Igår blev det mys me Vicky, chips, american pie 5 - naked mile (så sjukt rolig, har sett den tre ggr nu) :-), SOS/sällskapsresan (för en av oss iaf för den andra somnade visst) och sen massa prat och skratt! Först var jag för trött för det men Vicky höll igång mig, sen blev jag pigg och hon somnade..
Vaknade innan åtta för min jäkla mobil ringde men jag vägrade svara.. Göteborgarn gick på toa, jag fick mess och sen va vi vakna! :-) Det var blodcentralen för övrigt, får inte va blodgivare.. :-( Har för lågt hb-värde.. När jag frågade vad det var fick jag bara veta mitt värde, inte vad hb står för. (jag tänker på hembränt när jag hör hb och det stämde ju inte riktigt den här gången) Vicky ringde sin mamma och frågade - själva blodvärdet tydligen. hmm.. hur höjer man ett sånt? Vill ju inte gå runt med värdelöst blod.. ;-)
Sen gick vi till Maxi och jag köpte gympadojor!! :-) Hittade ett par toksköna, snygga dojor som jag bara var tvungen att köpa. Det var tre för två men jag hittade bara ett par till jag kunde tänka mig så jag skipade erbjudandet. Behöver inte köpa för köpandets skull ju.. Och nej Vicky, jag hade aldrig använt ett par röda tyvärr.. Önskar jag var sån men icke sa nicke.

Om en stund blir det hem till vickan och banka in franska revolutionen och sånt men nu ska jag viiila :-)

illamående..

satt på biblan och plugga sen alldeles för tidigt i morse.. Skrev faktiskt början iaf! Trodde inte jag skulle få nåt gjort men tji fick jag :-) Efter lunchen i lokalen ringde de från sjukan (ortopeden) och gav Vickan en tid - drygt en timme senare..! Så det blev lite plugg och sen tog jag mitt ansvar som "mamma" och följde me henne! Hämtade upp en cykel på vägen så det gick fortare =) Efteråt sa jag att man får glass när man varit på sjukan men det slutade i fikapaus med två feta grejer var! Dammsugare och wienerbrödsgrej till henne och wienerbrödsgrej och nån gigantisk arraksgrej till mig.. blir ingen middag idag heller.. helt spyfärdig fortfarande.. har en plan på att dricka sju liter vatten så kanske det blir bättre ;-) hehe

Hur ska vi få dig gladare? Blir riktigt orolig när du är så här.. Man ska ha downperioder ibland men det är ändå nåt som gör mig orolig, känns som det ligger lite för mycket och trycker.. Du vet var vi finns!

Ikväll blir det chips :-)

bloggar igen.. :-)

vet inte vad jag ska skriva men jag fick skäll precis ;-)

idag va det möte som gick bra men det va lite långt.. sånt som jag e trött på..
sen va jag hos Sandra i klassen och pratade lite artikel, va rätt coolt att gå dit för jag höll på att blåsa tillbaka =)

imorrn blir det biblan me Vickan, orkar inte gå upp så tidigt!! muppi.. ska ta me bullar iaf så jag har nåt gott att se fram emot, måste ju planera fikapausen liksom.. :-) Vicky kommer förbi en sväng för vi ska bestämma om vår vinkväll! göttigötti! hehe

vet inte om jag ser fram emot den här helgen.. kommer bli massa jäkla plugg för om jag känner mig själv rätt blir det inte mycket gjort imorrn.. självdisciplin - va e det? söndag kväll längtar jag dock efter! våffeldagen! blir götti :-) Vicky, Anna J och ev. några till kommer hit och hjälper mig äta nygräddade våfflor :-) *mums*

Kom på att jag glömt sätta in en bild på lilla Cornelia (och jag skojar inte - satan va liten hon är!) Titta och njut :-)

image10

tiptop!

så känner jag mig just nu!
Var hemma i helgen vilket var underbart! Behövde det! Även fast jag trivs som en filur i muckadur här nere så måste jag hem och ladda batterierna ibland :-) Hade Adam i fredags och vi fastnade hos Jenny, Oliver & Cornelia i flera timmar. Så himla mysigt! Sen åkte vi till (min) mormor och fikade innan vi lämnade in min tärnklänning för "uppsyning" :-) Kvällen blev hemma för jag somnade på soffan.. :-S Men det var rätt skönt att slippa bli skjuten av Björne o co. ;-) Elin hade schysta blåmärken på fötterna..

Lördan var det först Farsta me Anna, Jenni & Elin, sen massa stressiga småsaker inför kvällen och söndan innan jag åkte till min gamla babysimskompis Helga. Helt sjukt - jag träffade min gamla bästabarndomskompis där!! Vi var 9 tjejer så hur stora är oddsen på att just hon skulle va där??!! Kände inte igen henne heller... oops.. Hon tränar tydligen me Helga.. Lite coolt! Jag tappade talförmågan när jag förstod vem hon va och det händer inte så jätteofta..! :-) Sen åkte jag förbi Cassie som fyllde år för det va överraskningsfest hos henne :-) Hon fick en 1½ liters skumpa :-)
Det enda tråkiga me den här dagen va att jag inte hann in till stan och få glass av Fia.. :-(

Söndan var det upp tidigt som gällde för alla möhippemänniskor kom förbi vid 10. Sen massa syskonbarn, syskon och annat drag på dan! Åkte föbi Elin o Jenni innan jag åkte till Anna och kollade på film. Såg inte klart den för båda somnade hela tiden.. Fick lite ångest bara för jag käkade sex nybakta bullar på dan och massa chips hos Anna... Hade gått ner lite men det lär jag ha tagit tillbaka nu :-)

Igår gick jag upp kvart i sex för tåget gick tjugo över sju... Hade föreläsning 13.00.. Sen var det bara hem och skriva som gällde, skulle sammanställa träffen och skicka ut och fixa mailadresser och massa annat jox. Sen var det mat, ringa mormor och bara ta det lugnt som gällde tänkte jag men nee.. Fick för mig att jag skulle skruva upp nya duschgrejen med slang, munstycke och hylla efter Prison break... Verkligen jättekul..! Jäkla skruvar!

Nu har jag precis ringt till en jag inte pratat med på länge och snart ska jag ut och gå så humöret är på topp!
Är ledig fram till tisdag me så nu är det rätt gött faktiskt!

Ne nu måste jag ut innan solen försvinner!

Kramkram


flera öppna mål :-)

Måste ju bara berätta lite från gårdagen.
Först var det sjukan som inte gick tipop, sen till Falkenberg och hälsa på 1:an - mysigt! Sen hem, Vickan kom förbi och vi gick till sjukan igen för blodtest men gissa vem som glömt legget! Bytte jacka och så blev det som det blev :-)
Sen var det lite stressigt, hämta overaller och vin, till slottet för fotografering och klättrande på kanoner, sen hem och sälja köksbordet!! Och sen till Vickan för tacopaj, vin och lite vin! Urmysigt att äntligen ses alla tjejer igen, va för länge sen nu.. Och Pärlan - jag ska få till en pudel på dig nån gång! Mitt mission nu :-)
Sen blev det puben och lite mer dricka, cider och tequila :-) Massa sjungande, narrande, låtskrivande och fotograferande klämde vi in me!

Men nu kommer det roliga! Några citat från igår hehe! Alla kom från samma person men jag tänker inte säga vem:-)
"Min mun kan göra mycket"
"Där är min kille"
"Jag suger inte på den"
"Ikväll ska jag hem och ha vi.., gal.. ..."
Det roliga är att typ inget handlade om sex :-) Sug på den karamellen ni! hehe

Idag ska jag hem!!! Ska bli så gött! Ska va barnvakt åt Adam imorrn så jag tänkte att vi kunde ta en promenad förbi Gretas hus och se om de är hemma.

Kramelikram!

PS. Var ju bara tvungen att svara så på ditt mess idag, du vet ju hur det blir när du ger mig öppet mål :-)

dawh!

Ringde precis en snäll farbror och ville köpa mitt köksbord! jiiiiihaaaaaaaa!
Vore grymt skönt att bli av med det!
Men...

Han ville komma på lördag för han har lånat en släpkärra då och gissa vem som inte är här då.. Ska ju hem ju..
Men jag tänkte kolla om nån kan tänka sig åka hit och låsa upp till honom så jag får bort det nedrans bordet från min hall. Kanske kan vänta en belöning i så fall.. förutom en glad kompis! hehe
Så jäkla dålig tajming bara för jag ska ju hem och Vickan, Vicky & Pärlan ska på utbildning.. Tänkte kolla med nån av Annorna :-)

WIIEE!!

trött..

Har varit jättetrött senaste timmarna.. orkar knappt sitta upp.. boring!
Lång föreläsning plus seminarie idag som gick bra (förutom när jag inte lyckades dölja gäsparna) hehe
Sen var det en sväng på stan för att köpa två tallrikar till som jag ska släpa upp på torsdag.. Vet inte hur bara men det löser sig alltid :-) Mötte Anneli & Beny oxå - i linne!! Det är sjukt varmt här nere i Småland just nu! Och sen förbi slottet där Vickan, Anna & Mackan låg och lata sig i solen. Hade gärna gjort det me men de skulle precis gå så det blev hemåt istället.

Längtar tills imorrn när vi ska ha myspyskväll :-) Risken är att det blir för mycket vin och det kommer jag känna dan efter i så fall.. tvätta 07.00, seminarium 13-15.30 och bussen hem 16.15-22.35... jättekul dag att va trött på.. :-S men det fixar sig! :-)

Är lite rädd inför imorrn me..Ska förbi kära sjukan två vändor, först cellprovtagning och sen provtagning för att se om jag kan va blodgivare me Vickan. Blodgivargrejen skiter jag ( = är lugn!) i men den andra hade jag gärna sluppit.. Fast det är ju bra att ha det gjort så varför inte imorrn?!

Nu missar jag ju Gilmore!

Ha det så kul ikväll me! Vill höra om det "forgotten" imorrn :-)

Cornelia!

Japp så heter hon!
Fick veta det igår för syrran tyckte synd om mig som inte skulle dit idag och få höra det. Det kan jag säga var kvällens höjdpunkt för vår mamma kan bli väldigt purken ibland och tänder till väldigt lätt på saker och ting som inte går hennes väg! Gissa vem som passade på att retas lite då?! hehe!
Skickade ett mess som såg ut ungefär så här: (Väldigt töntigt men det är det som biter bäst!)
"jag vet vad hon heter, jag vet vad hon heter, det vet inte du, det vet inte du, du får vänta tills imorgon..."
Svaret blev "Skitstövel!" Sen ringde hon Jenny och var väldigt kort i tonen

J: Hallå
M: Hej!
tyst...
M: Vad heter hon?!
J: Får du vet imorrn
M: Men Jessica säger att hon vet!
J: Ja jag tyckte synd om henne som inte kan komma hit imorrn. Men hon lovade att inte säga till nån... :-(
M: Har hon inte gjort heller, hon har bara sagt att hon vet!
J: hahahahaha!

Sen ringde jag brorsan och berättade så han hakade oxå på och messade mamma att han visste namnet. Men efter två svar ruttnade hon och skickade att hon skulle sova och att hon ringt Jenny så hon visste att han inte visste!

Allt det här var alltså med en kraftig irritation i rösten :-) Finns ingen roligare och mer säkert kort att reta än mamma :-) Får skylla sig själv när hon väljer en gubbe som lärt sina barn retas :-)

Ne nu ska jag läsa vidare!

Grattis till silvret Anna Ottosson!

Moster igen!!

Jehoo! Idag kom hon! En riktig liten fis på drygt 3100g och 48cm lång! Jättesöt och näpen liten bebbe!

Det roliga var att jag drömde om Jenny i natt. Hon frågade om namnförslag precis som hon gjorde när Boli skulle födas och jag gav två förslag: Alinda och Stella. Hon berättade när ho rignde att de funderar på två namn: Stella och Naemi. Så jäkla coolt att vi har samma förslag :-) Sen har de Cornelia sen innan som de tydligen skippat nu men egentligen är det det namn som flyter bäst med Oliver.. hmm.. Ska ringa henne (på uppdrag av mamma) imorrn och prata lite allmänt kring namn.. :-) Hon är lite lätt förvirrad just nu och lyssnar av nån konstig anledning mer på mig än mamma o syrran.. hehe! Vet inte om jag hade gjort det men men..!

Florida here I come!

Såpp! Nu har vi suttit och pusslat gärnet för att få ihop det eftersom jag ska flyga från Köpenhamn och mamma o pappa från Arlanda.. Och det gick till slut! Jag flyger den 15/12 och blir hämtad av syrrans man för de är redan där. 4 veckor senare åker jag hem igen!! Mamma o pappa kommer den 18/12 och åker hem samtidigt som mig den 11/1. Helt galet att jag ska vara borta så länge :-)

För övrigt ligger andra syrran - Jenny på BB och var för ett par timmar sen öppen 8 cm plus att de stuckit hål på hinnan så vattnet gått! Stackarn har hållt på i över ett dygn nu men det är äntligen på väg! Mojen m. fam är uppe hos föräldrarna för det är dit uppdateringen kommer :-) Jag har ringt typ sjuttioelva ggr redan för att kolla resan, bebben och pengar :-)

Pärlan - det funkade inte me sällskap den här ggn, berättar på telefon sen! Ring när ni har paus en stund!
Vickan - vi kör onsdag :-)

Är lite kluven inför ikväll.. Väldigt oväntat men jag känner faktiskt mest för en lugn hemmakväll så jag kan ringa syrran, reflektera och få perspektiv över det som hänt plus plugga.. Har seminarie på tisdag och jag har inte ens öppnat boken än.. :-( men don´t worry! Jag kommer inte bli nån trist hemmasittare! Det är bara det att den här helgen började helt fel och jag har ingen brinnande lust att fortsätta i den banan.. Lockar mer med nykterhet och tv :-)

Ringer dig snart V!
Puss

hemma själv på en fredag

stannade hemma ikväll och det ger en verkligen tid till fundering!
Hur kommer det sig att livet blir som det blir? Vem har makten över det? Är det någon överhuvudtaget?
Lite sånt snurrar i huvudet..

Ville ha en paus så jag tog en promis förut, hamnade i stan, mötte Vickan, Anna & Vicky på Baronen och gick med dem ett tag. Vi svängde förbi Kahls och köpte the till syrran som fyllt år, H&M och visade jackan som va slut men den kanske kommer in nästa vecka igen. hoppas hoppas  :-) Hittade en väska på Åhléns och "min" klänning i en annan färg som jag helt klart skulle kunna tänka mig :-) Sen blev det Kappahl och bolaget (för de andra)
Pratade med mamma som tydligen inte visste om Gretas resultat så det blev till att smita från de andra inne på Kappahl för att berätta väldigt kortfattat.. så mycket för den pausen.. :-S

Följde me Vickan hem en snabbis och pratade lite - you mean so much to me! Ska vi äta knyten på tisdag? har köpt chilisås iaf :-) osså har jag ju lite annat hemma redan :-)
som sagt, inte lika puttinuttigt ;-) hehe

Har iaf två saker att se fram emot
1. syrran har haft sju minuter mellan värkarna hela eftermiddan/kvällen så förhoppningsvis åker de in redan i natt!
2. imorrn bokas resan till Florida över jul, nyår och trettonhelgen! Kanske t.o.m. åker lite tidigare från Köpenhamn istället för att sitta och åka upp till mamma o pappa och uggla där i några dagar.. Får se, vill ju träffa kompisarna me.. hmm.. Löser sig imorrn! :-)

Nu ska jag vara så där fruktansvärt öppen och ärlig vilket händer en gång var tionde år, jag tror inte jag vill sitta själv den här ggn. Trodde det men jag tror jag mår piss av det.. Nästa gång får du inte fråga utan bara säga att du ska me för annars säger jag säkert att det är lugnt.. Har aldrig lärt mig att be människor om saker och det slår tillbaka hårt ibland!

Nu ska jag göra the och titta på cops! Hade så gärna velat bli polis men icke sa nicke, istället klämde man in problem i nervsystemet och whiplash.. Fast jag klagar inte för jag ska jobba med barn i hela mitt liv vilket jag längtar efter!

Ha det toppenskoj ikväll bruds, vill höra detaljer imorrn!

berg-och-dalbana

jag är lite ovan vid att må så här för det är verkligen bergochdalbana.. ibland är allt jättebra som för en liten stund sen när jag planerade resan i jul med mojen!  men sen kom vi in på greta.. mojen är både gympafröken, simfröken och mamma till hennes dagiskompis så hon mår verkligen pyton nu.. Det drar ju ner en själv också för man tänker på den lilla glada, stencoola filuren som idag är så full av liv och som snart kommer tyna bort..
Ne, uschiblä nu vill jag inte tänka mer på det!

Jag är lite stolt också för jag lyckades hitta en resa som var 6000 billigare för Mojtans familj än den hon hittat :-)

Sen läste jag era bloggar och Vickan din lilla filur fick mig ju att gjåta lite.. Ibland är du ju faktiskt bra ;-)

Ledsen för mina dåliga skämt men jag måste just nu.. :-)

Tack för att ni bryr er! Era kommentarer och samtal värmer massor och nej - det är inte något av mina syskonbarn det handlar om. I så fall hade jag varken svarat när ni ringde eller varit kvar här..

Jag vet att jag tar mig igenom det här med, det är bara det att jag är så fruktansvärt trött på att få tråkiga besked nu! Har varit för många det senaste året och alla utom ett har slutat på det negativa sättet. (Min ena moster klarade sin cancer i huvudet!)

Ikväll blir det lugnt för allt annat tror jag tyvärr kommer sluta i tragedi för min del.

Puss på er alla godingar och ta hand om varandra! Kramas när ni ses för man vet aldrig om eller när man får chansen till det igen!

fy faan!

livet är så jävla orättvist!!

varför..?

snart fem år och max ett år kvar att leva om ingen mirakelmedicin ploppar upp inom de närmsta veckorna..  Läkarna vet varken ut eller in, familjen går sönder inifrån och allt är bara hopplöst..

jag bara gråter just nu, även fast jag inte vill..
vill inte ens tänka på hur ni har det.. kära ni!

Tack för att du orkar lyssna vickan!

fotboll och mer jobb

Det blev fotboll på O´Learys igår iallafall :-)
Och det va henke som gjorde målet! Kunde inte fått en bättre avslutning på karriären (igen) Stående ovationer blev det oxå.
Det blev en kall öl :-) och nachos som var som oblater i konsistensen..

Idag var det först tvättstugan och "Walk the line" som gällde. Sen var det jobb på Falkenberg igen fast fritids den här ggn. Inte alls lika kul som att hålla lektioner men det är helt okej och ett jobb! Bra att ha en fot i skolan oxå för nu ringer de oftare och oftare.

Gick förbi Netto och köpte present till mamma och Mojen i form av godis plus att jag hittade bordstabletter! Precis såna jag ville ha men för en tredjedel av priset jämfört me de jag hittade i stan! Fanns dock inte svarta men jag hittade två jättefina färger så jag köpte två av den ena och fyra av den andra. Tänkte jag kunde kombinera på lite olika sätt då - inredningstönt som jag är. Plus att det finns till syskonbarnen när de kommer :-)

Fick mess från Kappahl idag så imorrn blir det stan igen tror jag. Se om jag kan hitta nåt till kvällen! Måste plugga oxå.. Jill inte!

Tack Vicky, hade helt glömt att jag hade namnsdag igår :-)


myskväll

Igår va ju bara toppen!
Först jobbade jag på mellanstadiet på Falkenbergsskolan, hade sv och musik i fyran och femman. Flippade totalt på en elev i sexan som är så otrevlig så jag skäms för hans skull.. Men det gick över när jag gick in och hälsade på i "min" fyra.

Sen var det direkt ner till stan för att möta Vickan och Pärlan. Pärlan som var sjuk den stackarn tömde halva bokrean ;-) Sen blev det affärer, affärer, affärer.. Förstod inte riktigt hur ni orkade, framförallt inte sjuklingen.. Blev en kofta, en tröja, en klänning, leggins och ansiktskrämer för mig =) Plus att jag hittade en present till mig själv! De andra klämde också in kläder, olika tillbehör till outfits och lite andra saker!
Jag är bara lite rädd för jag har köpt en mönstrad klänning med leggins till.. inte riktigt det jag brukar ha på mig.. :-S Men den var somrig :-)

Sen gick jag o Vickan hit och käkade leftovers, drack vin och kollade på "Monster till svärmor" Missade dock en del av handlingen för vi kom in på riktiga samtalsämnen vilket inte händer mig så ofta.. Men nu vet du nog det mesta om mig! Tror jag iaf.. :-) Så glad att jag vågar prata me dig för det betyder mycket!

Idag var det seminarium på enkätuppgiften vilket va görlätt ju! Sen ner på stan och köpa 10 tallrikar som jag la undan igår till syrrans nya servis. Självklart samlar de på en servis som är på väg bort från alla affärer i Sverige och bara ska va beställningsvara från fabriken i Danmark.. Ska bli riktigt kul att släpa hem dem nästa vecka.. Passade på att köpa ett halsband jag såg igår me :-) Sen mötte jag Josse och fick låna en bok av henne - tack! Mitt mål är att inte köpa nån bok den här kursen och än har det gått bra! :-)

Bokade hemresa igår me så nästa torsdag får jag äntligen träffa alla igen! Har inte sett varken mamma, pappa eller brorsan me familj sen "jullovet" så det ska bli kul! Och Jankan - du skulle bara våga åka till Linköping då! Sandra får komma hem till dig för vi ska parta och umgås! Föttåru väl.. ;-)

Nu ska jag plugga lite för jag ligger visst lite efter med en sak...

Fotboll ikväll? Inte bestämt mig än för om jag är på det humöret.. Men kanske :-)

Du är ju mitt Kalmar! ;-)
Förresten, han messade idag så det blev bara en dags paus.. Ska tydligen rigna sen också.. Inte konstigt att man undrar ibland!

idag va en jobbig dag..

Har fortfarande lite svårt o fatta att jag är med i styrelsen igen.. Men det blir nog både bra och kul tror jag! Jag har ju lilla Vickis (hehe) me mig oxå :-)

Sen har jag suttit och ringt runt till möhippefolk för det är min uppgift som tärna att dra ihop dem.. Många som inte svarade så jag är ju inte så långt på väg direkt.. Tar det en annan dag!

Sist men inte minst en annan sak som är lite jobbig men den är hemlig ett tag till :-)

Imorrn ska jag jobba på Falkenberg och sen blir det mys me pluttan :-) Förhoppningsvis lite shopping me så man slipper känna sig som en gammal nucka i helgen.

inget gott som inte har nåt ont med sig..

man brukar säga tvärtom men jag ändrade lite så det skulle passa in bättre :-)

Har sån sjuk träningsvärk som bara blivit värre under dan.. Magen är värst men även överarmarna och nacken gör sig påminda... Satan att man ska vara så otränad.. Eller ovan kanske man ska säga..?
Hade varit betydligt roligare om det va tvärtom.. :-) Får väl "träna" lite snart igen ;-)
Eller va säger du Vickan? Du och ditt lilla hånskratt.. ;-) hehe

Nu har jag städat allt - finally!

life is wonderful!

hoppsan, nu ploppade det inlägget upp..

Har haft en toppenvecka!
I onsdags va det KARMA på biblan! Kl 06.00 var vi där och började bre mackor, fick panikcykla till Södercentrum två ggr för att köpa smör, ost, yoghurt o sånt som inte räckte.. Sen va det inte så mycket o göra i vår studentlounge så jag passade på att få håruppsättning i HAIRmontern och efter lunch klämde jag in en makeup från makeupstore :-) Kände mig som en riktig pingla inför kvällens bankett!
Efter att ha städat biblan på en timme!! gick jag, Pärlan & Vickan hem till Vickan för att fixa oss. Eller ja, byta om till klänning som inte visade axlar och allt va det var för allt annat var ju klart för mig :-)

När vi kom till kåren fick vi välkomstdrink innan vi satte oss. Maten, vinet och avecen var helt i min smak, och bordssällskapet toppen så jag trivdes! Efter middagen med teater, sång och dansinslag som jag inte riktigt gillade för de kunde ju knappt snurra runt på scenen.. gick vi tre tjejer till baren för lite shottande. Jag & Vickan tog varsin tequila och Pärlan en lakritsshot. Sen fick man sig en hård jäkla spark av Vickan.. hmm.. motalamupp ;-)

Sen var det dans och ett jäkla tjat om raggning men kul var det! Efterfesten var på taket och typ alla var drängfulla. Mot slutet var det inte så många kvar men Alex höll i showen med sin sång, han e ju bara för rolig den killen! Pärlan hjälpte oxå till :-) Efter att ha varit vaken i ett dygn gav Pärlan och jag upp och gick till Vickan för att hämta våra grejer. Hon gav oss nästan allt oc hsen knatade vi hem. Blev lite allsång i passagen den här gången med :-) Frukost blev pizza, chips, godis och läsk tillsammans med American pai 5 - Naked mile, sjukt rolig film! Sen följde jag henne en bit på vägen, hämtade ut tågbiljeter och gick förbi Vickan för att hämta grejerna som va kvar. Jag trodde hon skulle sova men hon och han som jag nämnde fyrtielva ggr i förra långa inlägget ;-) satt och gjorde ingenting så jag stannade där i några timmar och härmade dem.
__________________________________________________________________________________________

I fredags fick jag besök av två hemifrån vilket var skitkul! Vi käkade pizza/kebab och sen hade vi förfest hos mig på kvällen innan vi skulle till Ernesto men Anna, John och Zander kom inte in för att vakterna tyckte de var för fulla och Mackan hade trasiga byxor.. Fjantigt! Vi gick till Palace istället och röjde där :-) Mötte Emma från Flåhacke i dörren! Blev tokchockad! Tyvärr såg jag inte henne nåt mer sen så jag vet inte var alla tog vägen..? Sen gick vi hem till  mig, de käkade pasta medan jag fixade luftmadrassen (hoppas inte grannarna vaknade - den låter rätt mycket!) och sen var det sängen som gällde!
Igår åkte vi till Öland när vi vaknade och käkade tunnbrödrulle till frukost! Bra mat det blivit i veckan.. :-)
Sen åkte jag till Vicky och hämtade upp henne, svängde förbi Maxi och handlade tacos, förbi Anna och plockade upp henne och Mackan och sen hem till Vickan. Gick till David på förfest men sen smet jag hem. Var riktigt skönt att bara gå hem och sova! Eller gå och gå, jag fick ta Annas bil :-) Fick ett telefonsamtal vid två men tyvärr har jag ingen koll på vad jag sa, så trött var jag! :-)

Idag blir det promenad och nyttig mat! :-)

Jättetack Fia för att du fixat sidan - mycket coolare än innan! Du e ju bara toppen! :-)

Ne nu ska jag inga o väcka Vickan!

Njuter av livet just nu av flera anledningar :-)
Fast tyvärr har jag lite hemlängtan oxå..

skitserver!

blir så irriterad! skrev ett långt inlägg igår som inte gick och publicera för den stod bara och snurrade i en timme.. och nu finns det inte i publiceringsbloggen! Är det som med kommentarerna ploppar det väl upp automatiskt när jag lägger ut nåt nytt men det vet jag ju inte.. Uppdatera servern så den funkar eller lägg ner!!