påskrapport :-)

Helgen kunde inte varit bättre!
Galen bilresa upp till Västerås, upplockad av mamma o pappa där och sen vidare mot Lima. 70 mil från Kalmar - framme och guess what?! SNÖÖÖ!!! På torsdan var det direkt till backen som gällde för skidåkning! Lite ringrostig men kom igång sen så jag hann klämma några svarta backar. Snöade på fredagen så då blev det biltur på fjället och lunch i mysigaste våffelstugan. På lördan var det backen igen men så satans kallt så jag åkte aldrig.. Fotade småpluttarna och värmde deras fötter istället :-) Påskmiddagen blev riktigt lyxig oxfilé av den sorten som inte finns i affären, tack Wahlans jobb! Påskägget var laddat med - tack mamsen! Söndagen bestod av lek i snön, promenad, läxan (åka i gupp med längdskidor...) ännu mer lek i snön och Lammet & Grisen! En riktig toppendag med andra ord! Blev race mot klockan för att hinna köpa glass till Oliver men vad gör man inte för de små =) Det tråkiga med att åka så långt bort är att det väntar en lika lång resa tillbaka... Men Jennier åkte med ner med och det blev nästan galnare än uppvägen!
Det enda jag inte hann med som jag velat var att ha en andra dag i backen och en riktig skotertur på fjället med pappa, men varken skotrarna eller backen ska någonstans så det får bli nästa gång :-)
För er som undrar mätte de över 1.60 meters snödjup på fjället förra veckan så det är säkert att åka till Sälen minst ett par veckor till.

Har fått ett nytt namn av Oliver som inte kan säga "Jessica" än: Vecka! Eller Uecka som han sa idag, så himla gulligt :-) Saknar de små ibland..

yeay!

Man ska inte ropa hej än men jag skulle bli förvånad om jag inte klarade tentan! Han hade lyckats ta med det mesta som jag kunde så det kändes rätt bra faktiskt :-)
Nu åker jag strax till mitt älskade Limedsforsen för leedigheeet!! Kan knappt stava till det efter den här terminen men nu blir det ändring på den fronten!
Påskäggen är fixade me ;-)

GLAD PÅSK PÅ ER!!!

påsk snart

Snart påsk och då blir det semester som jag behöver mer än nåt annat just nu. Efter tentan som antagligen kommer skita sig rejält ska jag bara vänta in Jennifers träning och sen blir det roadtrip till Västerås! Upp till Lima på kvällen me mamma o pappa och sen är det semesteeeeeer!! Har bokat in Lammet & Grisen på söndag me så bättre kunde det inte vara!!
Många tankar som snurrar annars, varför hoppa över en mur som man kan gömma sig bakom, varför vilja ha nåt åtkomligt när man kan drömma om nåt oåtkomligt, varför försöka bryta ett mönster som ändå alltid kommer tillbaka?
Låter klart deppigare än vad det är men huvudet är så fullt just nu.. Ska bli skönt när tentan är över! Har aldrig varit speciellt orolig inför en förut men nu är f_n allt upp och ner. Vill bara få den överstökad så jag vet upplägget till omtentan som jag är rätt säker på kommer bli min första någonsin. I fredags sa han att frågorna skulle bli som de på nätet men enligt en gammal kursare får man antagligen inga svarsalternativ.. Ska bli kul att se hur han förklarar det imorrn! Spyr på det här snart..
Vill leta påskägg nuuu :-)

Talking to you makes me happy, even if you don´t know it :-)

längtar..

Har nog aldrig längtat efter så här många saker samtidigt! Rätt kul känsla faktiskt!
Vill att det ska bli imorgon så jag får färga håret och träffa mina brudar, vill ha helg så jag kan ta en sovmorgon och ändå ha massa timmar kvar att plugga, vill ha onsdag förmiddag så tentan är över, vill ha onsdag eftermiddag så jag är på väg upp till mitt älskade Dalarna och SNÖÖÖÖN!!!!!! Sen vill jag ha heeeela påskhelgen så jag kan åka skidor, snöskoter, leka i snön med alla syskonbarn, leta påskägg och äta godis! För att inte vilja för lite vill jag även åka till Växjö och Tyskland, äta på puben, börja träna så man känner sig som en människa igen, träffa mina tjejer hemma som jag knappt ser längre och dansa loss rejält på kåren en lördag. Vill sluta skolan, flytta hem och börja jobba samtidigt som jag aldrig vill åka härifrån för här finns ju ms V. Mest av allt vill jag en sak.. en hemlig sak.. som bara jag o V vet om. Galet men sant.. :-)
Nu längtar mina ögon lite efter kudden så det blir väl sängen nästa.

FÖRRESTEN, GRATTIS GINO & MARTINA!! :-)

Bästa på länge

Behövs det detaljer?
Var på äldsta syrrans 35-års fest i fredags och hade skitkul! Utslängd som man va sov jag på andra syrrans soffa. Var på hemligt uppdrag på dan i lördags och sen var det 1-årskalas för Cornelia. Den lilla pluttan är lika stor som en halvårsbebbe så det är ganska gulligt att se henne krypa runt och ställa sig mot saker helt själv! Ser ut som ett litet paket som far fram :-) För er som kan sånt där drar hon storlek 68 i kläder och det är liiitet. Sjukt trött som jag var på kvällen var det perfa med en film hemma hos Elin. Träffade några av de jag saknar och fick mig en rejäl dos som jag kan leva på ett tag nu :-) När jag kommit till elaffären var jag så trött i armarna så jag knappt orkade hålla i ratten men som tur är var det inte långt kvar då. Fick ju sova hemma en natt av två iaf - inte illa :-P  Efter en jäkla massa släktmöten tog jag bussen ner idag och den är så seeeegggg...... Vi behövde bara stanna på två av typ sjuttioarton ställen så vi var en halvtimme tidiga och det var skönt! Var lite smågrinig när jag kom hem men det tänker jag inte tråka ut er me :-)

Tips på bra presenter: Sånt man själv får vara med på när de ska uppleva dem :-) Ett dygn på Rånäs slott väntar med alla syskon och deras hälfter i sommar! yeay!

uj uj uj - KARMA

Karma igår, behöver jag säga mer?? Dagen flöt på sjukt bra med en välbesökt lunch av bl.a. Bert Karlsson, fast han käkade inte Vickans pastasallad utan höll sig till sina eviga mackor! Undrar hur många han klämde igår egentligen?! Kvällen va tokig.. Började med förfest hos Otto där en väldig massa kort knäpptes och en del roliga kommentarer kom från trötta huvudvärdar =) T.ex: "Du tar så nära. - Men jag står ju nära" (Om jag minns rätt, hehe) Sjukt bra bankett jämfört med förra året för här skrattade man mycket! Förutom när jag grät av lycka för första gången i mitt liv! Inte illa att lyckas med det baby men du gjorde det.. :-) Efterfesten sket sig då det helt plötsligt var en lista som gällde som ingen visste om.. Man tycker ju att vi som är med och ordnar med allt ska få komma in men icke sa nicke så vi tog oss sakta men säkert hem istället.  Var rejält på lyret så idag blev det tuggummi på jobbet, hehe.
Imorrn blir det först roadtrip me Anneli och sen fest hela natten lång, ska bli grymt kul! På lördag ska jag på 1-årskalas! Myspys!

blev inget party..

Igår blev det jobb istället för fest för min del.. Fick ett panikartat sms om att det fattades sex jobbare till kåren och snäll som man är ställer man upp :-) Värmde upp med köttfärspaj, kladdkaka och vatten hos Jennifer innan - tack för en mysig middag! Stod i nya speedbaren hela kvällen och det var skitkul! Man var med fast man stod lite avsides och slapp det stora trycket på baren hela tiden.. Kom i säng vid halvsex imorse så det ska bli kul att se när man somnar ikväll.. hehe.
Tog en promis i regnet idag, riktigt skönt! Nu har jag hittat en sida som gjorde mig lite ledsen men jag orkar inte påverkas av sånt här längre så jag ska radera det från mitt minne tänkte jag.. Håller tummarna för att det ska funka.. Läste lite mer om Greta nyss, var länge sen.. Tycker så synd om dig lilla stumpan som bor i himlen istället för hos din familj. Jag hoppas du har lekkompisar där du befinner dig med! Matilda saknar dig.. och många av oss andra också så klart!

Nu blir det Miami Ink! Skaffa min första snart kanske? :-)

De börjar komma tillbaka nu, frågan är om jag vill det..? Är någon av oss redo? Tror inte det du..

crazy night!

Helt galet :-)
Jobbade på a la carten ikväll och måste bara skriva att vi gjorde en sjukt kul grej! Så jag kan intyga att jag va me på det när det kommer fram :D  Gick toppenbra att jobba iaf och fick mig ett gott skratt varje gång jag passerade dansgolvet... hehe
Nu blir det lite sova innan partyt börjar imorrn! Funderar på att baka bullar på söndag att bjuda rymmarna från Motala på.. Tycker ni skulle varit här i helgen! Men säg till om ni vill ha lite baked bulls så fixar jag det! hehe