Tyskland

Snart åker jag och Pärlan till Tyskland! Ska bli coolt! :-)
Kommer få springa som tättingar och lasta bilen men annars är det bra :-)

Nu ska jag vila lite för det väntas långkörning sen.. Tur man har sällskap!
Färjan går 03.00 från Trelleborg så det blir ett lååångt dygn.. Är förhoppningsvis tillbaka vid nio imorrn kväll så då blir det avlastning a la big time!

Wiiiieeeee!

brorsan med familj

Japp, i helgen va de här! De kom i fredags, lagom till mina nybakade bullar!
Vi har gjort massor i helgen, pickick, glasriket, guidad visning på slottet, runda på stan, lekplatser, Öland, marrängswiss och massa annat! :-) Det jobbigaste är att nån av tjejerna vaknat sju varje morgon men smart som är så sov jag med öronproppar :-) Va nödvändigt med tanke på att Anna snarkar som en häst...

När de åkte i söndags kändes det ganska ensamt men jag, Vickan & Pärlan tog en liten surpricetur till Vicky och knackade på henens fönster :-) hehe.  Alltid kul med överraskningar :-)

Igår var det två låånga redovisningar, styrelsemöte och sen gruppkväll. Det blev lite diskussion om vår redovisning imorrn men annars höll vi oss till marrängswiss och vin! Idag är det nog tyvärr plugg som gäller... Har en hemtenta som ska in på måndag och imorrn åker jag och pärlan till Tyskland och på fredag kommer Mojen och Emil hit så det är sisådär idag jag har på mig att plugga... Bra att man inte ens tittat på den... bra Jessica..

Måste sluta vara så lat när det gäller skolan!

Ne nu är det duschen som gäller!

Kram kram


IDAG FYLLER JAG ÅR!!

Jepp, idag blir man gammal :-)

Har massor att göra innan brorsan me familj kommer.. Ska baka bullar, städa, plocka, fixa och greja! Men jag va ju bara tvungen att skriva ett litet inlägg :-) Nästa blir väl efter helgen för jag kommer inte ha tid att sitta vid datorn när de är här.

Va i skolan en sväng på förmiddan och käkade tårta me gruppen, så här såg den ut!

image30

GRATTIS PÅ MIG :-)

French coat!

Ska väl försöka ge mig på att skriva om helgen nu då.. Eller hela veckan för den delen! Be prepared på ett lååångt inlägg =)

Började i tisdags med att jag lämnade mamma och pappa på arlanda vid 08.00. Fick ett mindre bra planerat samtal samtidigt... Fastnade i det älskade morgonrusningsköerna på väg därifrån p.g.a. en olycka så jag kom hela 500 m på 45 minuter!! Trött åkte jag hem, packade bilen, softade lite, förbi Annas pepparkakor och sen hem till Fia. Vi var för snabba till Norrköping och Vickan, Jenny & Håkan så det blev en burgare på Max medan vi väntade.
Ja Vickan, vi sket medvetet i saltet :-) hehe!
När jag släppt av alla åkte jag och lämnade madrassen till Johan och sen bara hem och gjorde allt och ingenting.

Onsdagen mötte jag Vickan & Sofia på stan och käkade lyxlunch med godis till efterrätt :-) Vickan gick hem och pluggade och jag o Fia fortsatte shoppingrundan runt stan, Oxhagen och Berga. Mer för vissa än andra.. Veterinären me Pärlan och sen köpa balkongmöbler på IKEA! Tack för presenten mamma o pappa!  Kvällen slutade på puben med en j-full Fia som blev kvällens lilla arga bi! Räddade oss när en viss essare kom fram och skulle tjaffsa.. idioter finns överallt tydligen.. Drog me mig Fia hem till bäddsoffan och det tog några minuter så var Alex på väg :-) Du är så klockren!
Kvällens kommentarer: "så jäkla ipod" "orka va hon" "bitchbartender, va fan, jag sa ju att jag känner dig!"

Sofia påminde mig om ett utryck till: "Katchiiiiiing!" så jävla ipod alltså, hehe

Torsdan var det massa skola och sen våldgästning hos Vickan. Slutade me spontantacos och (tydligen) planerad hockey med Vickan o Fia hos mig. :-)

Fredagen var det drag i! Först fixade jag lite på dan, sen åkte jag till Vickan och hoppsan! Lagom till lunch :-) Sen blev det Öland och skoshopping för Fia, Vickan och Vicky. Efter det blev det städning hemma och sen puben i väntan på att Anna, Jenni, Elin, Nisse och Gabbe skulle komma med bussen! När de äntligen kom dissade de min idé att åka till puben direkt så vi åkte hem till mig och fixade oss lite. Sen blev det puben där Vickan, Fia o Staffan va kvar. Träffade Torömänniskor som jag flummade med ett tag och sen kom Anneli och Maria och mötte upp utanför. Blev mycket schwing, boing eller som fyllot Jenni sa när vi åkte hem, sving, fjong och pjong! Fick min kära trappuppgångsblomma i present av henne när vi gick upp... Höll allvarligt på att kissa på mig för jag skrattade så mycket!

  

Lördagen tänker jag bara skriva jäääättekort om eftersom de flesta va med!
Först va vi en runda på stan, övergiven i Baronen för hemliga inköp, systemet, sola och grilla i Vallgraven me alla pluttar och några till, tårta av Anneli, Benny och Maria. Såpbubblor, pruttkudde och boxningssäck av alla hemifrån plus tårtmänniskorna. Hem och fixa oss plus mat. Fest hos Vickan med massa bra presenter, den bästa va helt klart French coaten! hehe, tre vinare, en partypåse och tobbes närvaro var resten av skörden :-) Efter en galen fest med låsta dörrar, förstörda kläder och helt underbara humör från mina tjejer gick vi till kåren och shakade loss! 01.15 ville de gå hem och vad gör man inte, snäll och kalasfull som man var? Jo man går och käkar kebab och går hem! Fick trappuppgångsblomman även denna kväll plus en påsklilja på vägen =)

           

Söndan började med en tripp till Öland för glass och sen häng i Vallgraven. Fy satan va alla var bakis!! Glad att man inte är sån, hehe. Sen blev det sallad/pizza/kebab på esplanaden innan de skulle hem igen :-( Kändes riktigt tomt när alla sex 08:or gått på bussen och jag kört hem Vickan.. Helt ensam och övergiven.. :-( Men helgen har varit helt sjukt toppen!! Titta på bilderna och njut :-)

   


IPOD!!

Ska snart skriva om förra veckan och helgen som var en av de bästa hittills!!

kör bara en kortis här för jag ska iväg till biblan nu och vickan kommer skjuta mig on jag är sen :-)
Roadtrip me sofia, vickan, jenny och håkan som gick fort och va kul!
Många roliga uttryck hänger kvar efter kära Fias besök :-)
I fredags kom Anna, Jenni, Elin Nisse och Gabbe hemifrån och helgen va helt jäkla IPOD!!

Som sagt, detaljerna kommer senare =) Litet smakprov med bilden :-)

image11

Ha det gott i solen! Här skulle det regna idag men icke sa nicke!

uttråååååkad......

nu har jag snart klarat av min 11-timmars dag alldeles ensam.. om man inte räknar med att Jenny, Micke, Oliver & Cornelia va förbi på lunch! Oliver va skitrolig, jag råkade halvt kasta upp honom med huvudet före i lampan när vi busade och tror ni ungen blev ledsen?? Nej han tittade på lampan och tyckte det va jättespännande att den gungade lite!! Så cool!

När jag slutar blir det till att hämta upp massa folk. Jenni, Jannica, Jessica, Sandra, Linn och Lena ska hem till mig och käka tacos (tänkte överraska me tårta oxå.) Men först ska vi bada för det är 33 grader i plurret!! Kommer säkert somna efter den här dan med nästan full incheckning och så där men ändå - fatta va skönt! :-) (Va bara tvungen att retas lite) Är rädd för att jag blir chaufför ikväll eftersom jag inte får dricka..

Det var ju jättekul att gå till doktorn för att kolla en liten sak och få två olika sorters antibiotika med sig hem.. not! Antabuseffekt på den ena så det blir ingen alkohol för mig och den andra gör att jag inte får dricka mjölk eller sola! Får jag inte dricka mjölk till frukost kan jag ju lika gärna skita i att gå upp!!

Det stod ett fyllt påskägg i bokhyllan när jag kom hem! :-) Tack mamma!

Förresten! Blev spontanfest/utflyttningsfest hos Kjelle & Anders i torsdags så när pappa hämtat mig vid tåget var jag hemma i fem minuter och sen åkte jag dit! Nästan alla mina godingar var där och jag var så glad hela natten :-) Fick en sån där riktigt hjärtlig kram av Anna - fy satan vad jag saknat dig! Och alla mina andra tjejer oxå såklart! Hade ett sånt där riktigt bra samtal me Jankan och Elin och det var så himla skönt! Vi fortsätter när alla är nyktra tycker jag :-)

Ne nu ska jag sluta tråka ut er med massa "hemmasnack" eftersom det bara är Jankan som läser bloggen av alla hemifrån, har inte gett den till fler =) Eller jo, Anneli oxå men hon är nästan mer kalmarit nu :-)


Orkar inte skicka massa mess så GLAD PÅSK och ät lagom mycket ägg nu :-)

PÅSK!!

Nu har påskhelgen börjat och jag bara älskar det!
Idag ska jag först till farbror (eller tant) doktor och sen hem!! Imorrn blir det först till hon som syr upp min tärnklänning för att kolla så längden blir bra, sen skjutsa mamma o pappa till Arlanda. Efter det förbi mormor en sväng och sen träffa alla andra! :-)
På lördag ska jag jobba 07.30 - 18.30, lite halvdryg dag men det ger dollares!! Sen har mina kompisar beställt fest ju så det blir det väl, vore synd att göra dem besvikna på självaste påskafton :-)
På söndag har jag inga planer, blir väl syskonbarnen och kompisarna som gäller. Ev. jobba några timmar men det vet jag inte än.
På måndag ska jag hämta mamma o pappa på arlanda och på tisdag ska jag skjutsa dit dem igen... Jäkla resande på de där två! Sen blir det hem en sväng innan jag åker och plockar upp Fia i Södertälje och Vickan, Jenny och Håkan i Norrköping - snacka roadtrip =)

Är lite spänd på att se om mamma är lika snäll som hon va förra året :-) Mitt påskägg stod nämligen proppfyllt i bokhyllan då :-)

Ne nu ska jag packa!! Lääängtar hem!! :-)


Tack för myskvällen igår Anna & Pärlan! :-)


Jätteglad påsk på er!!! (och grattis alla Clubenfans!)

sol, sol, sol

Förra veckan var riktigt kul med mycket party och solande!
I fredags va det overallssittning på kåren, mellan fest hos Ellen & Kidde och sen puben och kåren. Vissa var lite fullare än andra och även den här kvällen fick man sig en rejäl känga.. Elaking! :-) Men alla roliga och sjuka kommentarer vägde upp den :-)
"Min kille bor typ hos mig"
"Kan alla hälsa på min pojkvän!"
o.s.v. :-)
Vickan försökte sno ett VIPkort till Palace av en kille och skylla på Vicky vilket inte gick så jättebra.. man ska inte va full när man gör sånt stumpan!

I lördags var det förförfest hos Vicky med Esplanadensallad - så sjukt god! Försökte sitta på uteplatsen men satan va kallt det blev efter ett tag.. Cyklade till Jönsson med Vickan, Pärlan och jättefulla Vicky och Kristina :-) Där var det Singstarfest som var hur kul som helst! Vissa saker behöver jag inte nämna här.. :-) hehe! Efter det gick alla till kåren och skakade loss rejält! Det var länge sen jag hade så kul (bortsett för hur det slutade för KG) men jag är förvånad över att jag inta blev full! Drack en flaska Passoa, en drink och två shots! jaja.. det blir väl en annan gång :-)

I söndags körde jag, Pärlan, Vickan, Snesteg, Vicky och Kristina bakishäng vid slottet med pizza/sallad och massa annat gott :-)

På torsdag ska jag hem!! Jobbar på lördag, träff påtanterna på måndag oc hsen roadtrip tillbaka hit på tisdag me Sofia, Vickan och ev. Pärlan!! Vi kommer fullständigt flyga fram brudar!!

Ne nu måste jag skynda mig till kårexpen och lämna lite kvitton!

Ha det gott i värmen!! Kram!