vilken vecka =)

Började mindre kul men slutade som en riktig toppenvecka!

Jobbade 15 timmar på Prinsvillan och 9 på ett bröllop förra helgen... Rätt trött körde jag till Kalmar efter jobbet på söndagen.
Var i Kalmar lite snabbt och fixade massa saker och träffade Vickan och Pärlan. Vi utnyttjade Tobbes rum rätt mycket me och kollade på film och sov :-) inte illa att ha haft två olika tjejer i sängen utan att man själv varit där ;-) hehe!
Vi shoppade loss på IKEA också, och lite Jysk och sånt. Hade ingen aning om att det öppnat en outlet där men det har det visst! Det kändes lite skumt att gå och lämna nya gardinerna och sånt på vinden istället för att hänga upp dem.. Men de åker upp om två månader! :-)
Sen va det bara hem till jobbet som gällde.. Är så trött på mina arbetstider!
Midsommar började trist med jobb och stress till lunchen på landet och alla 28 som var där! men jag hann nästan i tid :-) dans kring vår kära stång och lotteriet va höjdpunkterna! Efter middan åkte jag till Johan och Linnéa och hälsade på dem! Vi åkte vidare till Storudden där man alltid är på midsommar och våldgästade några gamla kompisar som bor där. Så fruktansvärt kul att ses igen!! :-) Nästa år blir det midsommar där ute kan jag lova! Hem på fest som slutade snurrigt...say no more.. :-) Åkte därifrån kl. 15.00 igår för då var jag hyffsat körklar igen :-) Idag firade vi Jessica som fyller år!! GRATTIS!

Imorrn blir det.. gissa.. jobb igen..

Kealma igen!

Sitter och kollar på Sunes jul me Vickan och Pärlan nu - helt sjukt kul att träffa er igen brudar!!! Ätit massa gott och gör det fortfarande.. :-)

Kom igår och åker tillbaka imorrn så det är en riktig snabbis :-) Fick låna bil ner :-)
Skriver mer när jag kommit hem igen och inte jobbar ihjäl mig...

Puss!

BÅT!!

ÄNTLIGEN!!!
Idag fick jag äntligen åka båt! Har längtat och längtat länge nu.
Jag, Jenni och Elin köpte med varsin (frukost)sallad från Kaktusen (som nästan slår Esplanadens!) och åkte ut till bryggan. Efter ett tag frågade jag Elin om hon inte kunde ringa Stefan (hennes kille) och fråga om han ville komma hit med båten. Snäll som han är gjorde han det och vi fick åka med på en sväng! Tack Stefan! Först åkte vi till en liten kobbe och badade, sen till Notholmen och fikade och sen (efter lite trixande med motorn och en lanterna som flög av) tillbaka till bryggan. Blev en lång tur och jag fick sitta fram lite :-) Kunde inte varit bättre!

Jag och Elin åkte och handlade lite, tog en promis och grillade - värsta smarriga middan :-) Men vi glömde visst köpa den viktigaste delen (skagen) till förrätten så det blev ingen :-( Sen blev det film och nu har jag skjutsat hem henne. Det hade kunnat varit en helt perfekt dag men en liten sak har ändrat på det... Jag kommer inte behöva värma nedre halvan av låren på ett tag för de är av nån konstig anledning helt rosa! Hade shorts (som går ända ner till knäna!) på mig i kanske en kvart sammanlagt idag så var den kanten kommer ifrån vet.....? Det är varmt kan jag säga...

En sak till som jag tänkt på men som för en gångs skull inte påverkat är det här
Har tänkt på er idag, Robin - ta hand om lilla Greta men lär henne inte för mycket bus! :-) Ni börjar bli många där uppe nu... Måste ta mig i kragen och åka och lämna blommor till er alla, även farmor såklart! Puss!

Imorrn börjar jobbet.. Ska bli spännande att se hur personalmötet blir på onsdag... Jobbar sex dagar så det blir inte mycket gjort den här veckan...
På söndag blir det - Kalmar!

party party!

Ska snart iväg till Jennis examensfest men jag kom just på en sak... Jag har inte frågat om nån kan skjutsa dit mig och jag ska va där om en timme... Tänker ju inte ta bilen direkt :-) oooops...

Imorrn blir det landet och dop för Cornelia som ska bli jättekul! Kommer ha lite roadtrip med några av Jenny och Mickes kompisar ut dit och jag längtar lite efter den :-) En viss ska med... hehe

Nej fan nu är det dags att gå härifrån om jag ska hinna ju.. Måste flörta me pappa nu så han kör mig =)

SAKNAR ER!!!!!!!!!!!! Tycker ni kan komma hit hela bunten!

Hemma

Nu har jag varit hemma sen i lördags och det har hänt mycket!
I lördags kväll var det 2x25-årsfest för syrran och hennes kille med 80-talstema! Var riktigt heta allihopa :-) Har nog aldrig skrattat så mycket när jag gjort mig i ordning som då. Blev islängd i poolen ett antal gånger så till sist stannade jag där. Badade kanske i fyra timmar eller nåt och jag var inte ensam, vi var fler som höll ut! Flyttade dock till badkaret efter ett tag och bubblade lite :-)

I söndags var det jobb och det var inte så kul med tanke på att jag sovit knappt två timmar med flera avbrott... :-) Skakade när jag gick upp men kom igång sen, det var sjukt varmt och grymt mycket folk på Medeltidsdagen så det var kul! Utklädd den dagen med!

I måndags var jag ute på roadtrip och sen hade vi möhippeträff. Gjorde om hela dagen så de tidigare träffarna har varit - ja värdelösa! I tisdags blev det jobb på äldsta syrrans skola i en femma och sen hämta Emil, adam och André. Äntligen fick jag träffa några av pluttarna! Mötte Linnéa och Emelie en snabbis utanför deras skola oxå så :-) Vi hade glasskalas och kollade på coola bilar utanför BMW-verkstan här hemma vilket adam tyckte var stencooolt!

Igår blev det Farsta med Elin och lite shopping (mest för henne) :-) Sen sol på "bryggan" med Elin och Linn som följde efter oss i bilen utan att vi märkte det :-) och sen fotboll hemma hos Jessica & Kjelle! Först fick jag äran att hämta Jessica på vandrarhemmet men då fick jag tillfälle att klaga på sommarschemat för en annan som jobbar där så det gjorde inget.

Idag har det bara varit slappande, promenad för tredje dagen på rad (ska få ordning på den här svampmagen i sommar!) och solande på baksidan. Snart hoppas jag Jenni ringer så vi kan åka till bryggan och att en viss person börjar läsa mellan raderna och slutar messa och ringa stup i kvarten! Lånar Vickans ord - patetiskt!!

Känns grymt skönt att vara hemma igen men jag bävar inför jobbet på måndag för då kommer det bli diskussion med chefen...
Sen har jag inte ens träffat Anna eller Jenni än, hur skumt är inte det?! Men Jenni har examensfest imorrn så ringer hon inte idag får jag krama henne imorrn istället! Och Annapanna med såklart :-)

Saknar dig massor! Blivit några sms och fler kommer det bli! Lilla wannabekines!
Det är lite nyttigt att åka ifrån folk för satan vad jag saknar er...
PUSS!!