Kräftskiva!!

Ikväll ska jag ha kräftskiva och jäklar va skoj det kommer bli! De flesta kommer och allt är förberett, nästan.. Har köpt hattar, hakklappar, fixat snapsvisor, engångsgrejer, servetter, kräftor, baguetter, kräftskivepynt, pappersdukar m.m. m.m. Med hjälp av mina goa bruds så klart :-) Det enda som inte är riktigt klart än är bord... Kan va bra om alla har en bit bord framför sig så man slipper äta i knät.. Men skam den som ger sig! Jag jagar för fullt :-)

Nu har jag precis städat fördigt mammas bil så nu ska jag packa och handla ännu fler baguetter och sen blir det en välförtjänt dusch!
Imorrn blir det uppgång kl 06.00 för en liten road trip, jättelockande dagen efter sådär men jag funderar på att skita i att gå och lägga mig! Måste ju ändå städa nån gång så varför inte i natt?! =)

Ha en toppenhelg allihopa, det ska jag ha!

Semestertajm

Har haft semester i två veckor nu och satan va skönt det varit :-)
Tog en tripp till Grekland med baben och mötte Jenni, Björne o Linn nästan alla dagar, va sjukt kul! Vi snorklade, åkte båt runt ön, hyrde liten "speed boat" och åkte ut till en skölpaddsö, hyrde lätt motorcykel i två dar och luffade runt lite och bara hade det kul! Jennis och deras hotellgubbe kan man ju säga vad man vill om men annars va allt perfa! Massa god mat och billig dricka, nära till stranden och strålande sol varje dag! Ibland svalkade inte vattnet så mycket men what a häck! Jag står ut med det :-)
Resans uttryck blev lätt "tits and ass" och goaste maten "beef stifado"
I helgen blir det liten road trip med flyttlass och nästa vecka jobb igen..

Just det, blev ingen västkust, därför jag inte ringde V.. puss

saknar..

Just nu saknar jag två saker väldigt mycket! Det ena är E och det andra är Kalmar!
Skönt på ett sätt att komma hem för man får tid att tänka på saker. För mig blev kontentan att jag är nöjd med våren pluggmässigt sätt men totalt missnöjd på kompissidan. I höst ska jag prioritera mina darlings mer och inte lägga så många timmar på plugg för jag pallar inte det! Vill inte känna så som jag gör nu igen!
Erik - vad kan jag säga? Jag har fallit pladask helt enkelt :-) Avståndet i höst blir en kaka att bita i men va fan, allt går om man vill!

Annars jobbar man halvt ihjäl sig men nästa fredag har jag semester!!! Ska luffa runt på västkusten en vecka - längtar!! Vicky - ses? Vet att vi ska förbi Orust & Marsstrand och det kanske blir en tripp ner till Gbg me :-)