snart helg!

Har aldrig längtat så mycket till helgerna som under den här kursen... Klarade seminariet igår iaf, det var inte så svårt som jag först trodde men varför i helvete ska förberedelserna ta flera dagar?? Fattar inte.. Men han har iaf minskat ner lite på uppgifterna nu för han hade visst missat att vi har inlämningsuppgifter till vår andra lärare - varje gång! smart.. Alltså har vi gjort mer än vi ska, inte konstigt att man är trött.. Tog ledigt igår och gick till puben istället och det var superskönt! Komma bort kan vara så skönt ibland =) Nu är jag snart klar med allt tills imorrn och klockan är bara nio! Måste vara rekord de här veckorna.. Nästa delkurs har aldrig känts så lockande som nu..
Imorrn blir det karmasittning och på lördag finsittning =) Gissa vem som ska bli full, hehe! Har ett litet mission!
Läääängtar tills imorrn kväll av flera anledningar :-)
Nu blir det lite engelskaläsning för ovanlighetens skull..

orkar inte..

helt slut redan! Sjukt mkt i plugget nu och jag har nästan slutat sova - efter några dagar! Precis kollat klart på alla tutorials så inför tentan imorrn har jag BARA två kapitel kvar att läsa plus alla frågorna.. Och ändå har jag mer eller mindre bott framför datorn de senaste dygnen.. Käkade middag vid elva ikväll - stabilt! Och inte f_n får man va ledig efter exam:en imorrn heller för då ska en inlämning som gjordes idag kompletteras med de övningar vi hade idag.. WHY? Vi har ju redan diskuterat dem...
JAG VILL HA HELG!!!!!!
Vad har vi gett oss in på Josse..?
Pubmat med ms Vicks och träffa alla andra som är me på nollningen imorrn - det ska bli kul!

aaaahhhh

Såg precis att jag har 121 125 kr i studieskuld och jag har 1 år kvar... kul.. jättekul..
gör allt för att slippa plugga just nu men snart måste jag ta tag i det tror jag, annars får jag skäll..

äntligen!

Mailade precis in en hemtenta jag dragit efter med! Tänker inte berätta vilken men jag kan avslöja att den inte var från den här terminen.. hehe vad lat man är ibland! Fast den har fått mig att tänka på lilla Greta varje gång så det har inte funkat att skriva den... Den lilla pluttan som fick världens grymmaste öde.. men nu hoppas jag hon hittat lekkamrater där uppe och dansar balett på kvällarna! Hon har varit där lika länge som tentan skulle varit inskickad så ni kanske förstår kopplingen..
Var på puben idag och va säger man, blandade känslor.. Kul att va där igen men mindre kul att gå därifrån..
Imorrn (eller om några timmar) blir det en herrans massa bussåkande och sen massa partyn!

yeay!

Fick min väska nyss =)
Somnat halv fem två morgnar på raken nu så jag börjar bli lite trött.. Hade tänkt göra klart en skoluppgift idag men det får vänta för jag ska jobba för första gången på nya stället med tre härliga små grupper! Har inte ens varit på introgrejen där men de ringde och ville ha in mig ändå så det tar jag som en komplimang =)
Möte efter badet och sen (förhoppningsvis) lite tullenhäng!
Blev precis inbjuden på filmkväll när jag kommer hem och igår bestämdes det om en fest på lördag så just nu är jag nöjd! Ser framför mig en jäkla massa nätter utan sömn bara.. :-S

hemma igen!

Igår kom jag tillbaka till Sverige och jäklar va kallt det är här!
Jag orkar inte dra allt jag gjort där borta men måste ju nämna några saker =)
Badat, solat, Universal studios, Disney world, letat hajtänder, kollat alligatorer, varit i Key west och Miami och massa annat kul! Shoppade nog lite för mkt men va gör man inte när det finns en outlet med tokbilliga snygga grejer i närheten?! Man kan lugnt kalla mig märkesnörd för tillfället men va fan..
Resan hem va lång och tråkig med stressiga byten och en väska som blev kvar i Paris. Anna & Vickan de gullepluttarna hämtade mig på stationen och körde hem mig. Fick sova drygt en timme innan de kom tillbaka till mig, fixade käk (som jag visst inte ätit på 18 timmar..) och förberedde mig på att det snart skulle bli fest hos mig =) Det var en skitkul kväll och mot alla odds va jag pigg hela kvällen! Ni två kan bara va så bäst ibland! Somnade halv fem i morse efter massa roliga återseenden och fyllesamtal me folk jag inte sett på länge nu. En av prickarna över i:t va när man hörde nån komma runt hörnan och ropa hööööööööööna, då kändes det att man va i Kalmar igen =) Har en grym jävla jetlag i kroppen men den borde jag få bort under min lediga vecka! hehe

Nu har Vickan precis tagit sin tredje potion soppa och andra macka så jag måste stoppa henne innan hon spricker den spetan :-)

Jag vill ha min väska!!!!! Så lång tid tar det inte att köra från Kastrup tycker jag.. hmm..

I helgen hoppas jag på att träffa alla hemma som jag inte sett på ännu längre

blöt puss på er!!