Happy as can be

Livet bara leker och jag hänger på! Känns helt underbart just nu! Var i Lidköping hela helgen plus ett tag till och det blev allt från fotboll och kite (som tyvärr inte funkade så bra för det blåste för lite) till spontanbesök av Jennie som skulle överraska sin förrymda grek! Vi blev helt plötsligt extraföräldrar.. hmm.. spännande! :-) Va rätt kul att höra alla undanflykter när Per messade och ringde, hehe
Blev ett besök hos tandläkaren igår för första gången på typ fem år.. Klarar mig på ett återbesök så jag är rätt nöjd!
Har klarat en kurs till i engelskan så nu vet jag att jag får VG på hela terminen! Så grymt skönt efter allt jäkla slit man lag t ner!
På fredag blir det midsommar på landet och sen strand på lördag. Nästa vecka ska jag va hos min babe igen, måste ju prova kite på riktigt! :-)
Det enda tråkiga är att jag börjar bli hängig och det är inte likt mig.. Sovit halva dan och har skitont i huvudet.. skyller på regnet.. Men det går förhoppningsvis över till fredag så man är fit for fight till helgen :-)


gött!

Klarade tentan som jag inte alls borde klarat, gött! Nu är det bara två kvar som man ska vänta ut resultatet på..
Hade skitkul i helgen med massa roliga bilar, min gobit och halvfulla släktingar i Karlstad, hehe
Jobbat idag och ska jobba imorrn sen åker jag till Lidköping! Ska bli värsta fotbollsgrejen på lördag så snacka om att jag valde rätt helg :-) Åå va det ska bli kul!!
Har knappt nån mobil nu.. Högtalaren i min "gamla" som bara är två månader gammal har pajat så den är på lagning.. Fick äran att låna mammas gamla nokia som jag inte plockar upp frivilligt på bussen.. Men jag måste ju ha en mobbe så jag kan ha mina kvällssamtal :-)
Nej nu måste jag gräva ner mig i kudden för klockan ringer snart..

toppendag!

Vilken dag det har varit!
Hemlös som man är sov jag hos Josse i natt och sen har vi pluggat massor i solen hela dagen! Lunchade på tacos som jag hade kvar från min och Eriks middag i fredags och nu ska det bli grillat med sallad :-) Sen ska jag cykla till Vickan där jag ska bo i tre nätter. Hon har match men sen ska vi mysa :-)

Kort uppdatering men nu blir det nog inte så mycket mer förrän nästa vecka. Har tenta både imorrn och på torsdag och sen åker jag härifrån. På fredag ska jag, mamma o pappa kolla på veteranformel1 i Anderstorp och sen övernatta i Lidköping <3 På lördag blir det 60-årsfest i Karlstad och på söndag landar jag i good old Tyresö igen!

Ha det gott! :-)