inlove

Det måste vara bästa känslan, att vara kär, på riktigt!

Helt såld..

Helt körd..

Love it!

Lovely day yesterday

Igår började jag med en liten sovmorgon vilket var riktigt skönt! Kl 10.00 mötte jag upp Josse vid Maxi, spanade av Giraffen efter klänning, adventsljus och allt möjligt annat. Sen cyklade vi ner till stan och fortsatte jakten på en nyårsklänning. Det blev både Kvasten, Gallerian och Baronen men Vila var det som sålde in sig hos mig. Hittade en klänning där som jag hängde undan. När jag kom tillbaka för att prova den igen sa hon att jag fick den för halva priset eftersom de bara hade två kvar av den, (de hänger tydligen ut plagg som håller på att ta slut på "sista-chansen-hängaren") så jag tog den direkt! Efter ett snabbt besök hos mäklaren cyklade vi vidare mot slottet. Lite tradition att gå på julmarknaden där på torsdagen eftersom jag alltid åker hem och jobbar den här helgen. Sen var det hem för ett par timmars plock och slappning innan det var dags för sushidejt! Jönsson och Tessan var oskulder inom området så det var på tiden att jag och Pärlan guidade in dem på det :-) Anna tyckte om det men Tessan var inte lika förtjust. Sen körde vi lussefika hos mig med lussekatter, glögg, pepparkakor, te, nötter... Vickan kom förbi med :-) Hon stannade längst så vi fick lite qualitytime på slutet vilket var lovely! En hellyckad dag med andra ord!

Inköp blev:
- klänning till nyår
- örhängen till klänningen
- julklapp till glöggafton imorrn hos syrran
- slottsglögg (ett måste som jag inte kommer klara mig utan när jag flyttat!)
- julgodis från Mariannelunds karamellkokeri, tokgott!
- nya underkläder, premiär blir på julafton :-)


sista spiken i pinnen =)

Sålde min lägenhet idag så nu är allt fixat! Igår fick jag en ny hemma så det känns asbra! Det enda är att de som köpt min absolut ville ha tillträde i början av januari så det blir 11 nätter i kappsäck har jag räknat ut, men det är ju inte första gången så why not do it again?! Nån som vill förbarma sig över mig nån natt i januari? :-)

Fick mitt nya schema för jobbet nyss, börjar tidigast halv åtta och jobbar som längst till halv fem så vem kan klaga? Inte ens jag som är morgontrött.. hehe

Läbbig känsla..

Vaknade med den skummaste känslan på väldigt länge i morse. Sen kom jag på varför.. Drömde att yngsta storesyrrans son som är tre år fick en propp i huvudet och dog.. Jag grät som ett litet barn! Jag har sex syskonbarn och tycker om alla lika mycket men de är charmiga på olika sätt. Han är så totalt treårscharmig så det finns inte ord för det och så drömmer jag så där.. Som tur är var det fel hus, fel sovrum och helt fel säng för att det skulle stämma in i verkligheten. Det var massa annat som inte heller stämde in men ändå, tog ett tag innan jag kunde slappna av och känna mig glad igen.

Tycker inte alltid om drömmar!

Trött på min huvudvärk med, har haft den från och till i en vecka nu och jag har aldrig ont i huvudet.. Mycket som händer i livet iof och nacken ger sig till känna men va fan, kan man inte få må bra när man äntligen slipper biblan för nån dag?!

Done!

Färdig med jobbsökandet! Skrev på för en fast tjänst idag, wiiihooo! :-) Fick på en skitbra skola i gamla Tyreso ;-) Har funderat på boende precis i närheten så det börjar se riktigt bra ut.

Jag har alltid sagt, med glimten i ögat, att man på en anställningsintervju ska berätta att de inte klarar sig utan en utan verkligen behöver anställa just dig. Detta för att jag varit personalansvarig och själv hållit i intervjuer. Idag tog det en kvart sen kom orden "vi vill ha dig!" Är jag nöjd? JAAAA!!! Bara att hitta ett boende sen är min närmaste framtid utstakad och klar! Hemnetnörd som man är blir det nog inga problem med det =) Kollade på ett litet hus i lördags, man måste ju börja nånstans liksom.

Nu ska jag njuta lite!
pussen

gone and lost forever

Säger bara: AV MED OSKULDEN! Japp, idag smällde det! Fick första bakfyllan någonsin... Ingen kul upplevelse men jag kan ju inte klaga när jag klarat mig så här många år med rätt hårt festande och varit pigg dagen efter.
Blev en riktigt blöt kväll igår och det tackar jag svågerns kompisar för (och mig själv, hihi) De har varit ute på sin årliga road trip och avslutade på kåren. Öl och shot bara flög ut från baren och jäklar säger jag bara.. Har aldrig druckit så mycket på kåren förut.. hehe. Kul var det! Tragiskt nog är det nog sista fyllan/partykvällen i Kalmar som student det här året :-( Helgerna fram till jul är fullbokade med jobb, hemresor och besök av syskon, i januari blir det garanterat minst en till (EXAMEN!) och sen flyttar jag.. Ångest!
Men skit i det nu, det viktiga är att Jessica varit bakis! Kunde inte sätta på kaffet först till grabbarna för jag skakade.. Men nu mår jag tiptop igen :-)
Det kan ha grundats ganska bra på tjejkvällen me sexparty som vi hade igår med, blev ganksa blött där.. hehe Det var för övrigt fruktansvärt kul! Beställningarna flödade som jag förstod det, fan va jag gillar mina tjejer!

Det bästa igår var när fröken Bäst ställde sig på stolen och berättade att hon tagit ett huge step! Är så glad för din skull!!!

Nu ska jag vila lite innan vi ska in och presentera vårt examensarbete imorgon bitti, sen börjar allvaret... Men det ska bli kul =)

"Hasta la vista baby"


tippelitopp!

Har haft två helt underbara veckor! Först var jag hemma och betade av tre anställningsintervjuer. Fick jobberbjudande på en förskola med ruskigt bra ingångslön! Tackade nej till ett vikariat i en tvåa och väntar på besked från det tredje. Jag kan alltså inte klaga! Blir helt klart T-ö för mig igen :-) Om två veckor har jag antagligen skrivit på för ett fast jobb med lön på minst 24000 paps! wihoo! Utbildningen lönade sig =)
Åkte till Lidköping och träffade han jag är kär i i fem dagar, det var en upplevelse! Vi har inte kunnat ses så mycket sen i somras så man kan ju säga att vi inte sliter på varandra :-)
Nu har jag jobbat extra både igår och i förrgår plus att vi hade sista seminariet idag så det har varit fullt ös sen jag kom tillbaka. Ikväll kommer Vicky och vi är några som ska ha tjejkväll! Mys =) Imorrn blir det ladies night only! Eller till en början iaf =) Blir käk och "uppvisning" av diverse grejer, hehe. Sen blir det fest och trot eller ej men yngsta syrrans man med fyra kompisar dyker upp här, ska bli askul att visa dem mitt Kalmar! Tack för hjälpen V! :-) Snabbade på det hela lite

Nu ska jag iväg till plurret igen, badade över tre timmar igår så varför inte klämma 1,5 till idag? Mina goa habiliteringsbarn är det dags för och det är alltid lika kul!

Simma lugnt och "gå inte för nära"