Jubileumshelg

Igår var det äntligen dags för jubileumet att gå av stapeln, vår förening fyller 15 år i år och det firades på kåren såklart :-)
Tycker sittningen flöt på bra och det lät som folk hade roligt. Själv var jag lite upptagen med att förbereda grejer, springa upp och ner på scen fyra ggr, spana i publiken efter "gamla" KAROLINare som jag kunde lura upp till lekarna etc. Men kul var det :-) Daimleken blev helt tvärtom mot vad den skulle men den spontana omstarten va kul. Visste ni att killar sväljer bäst?! ;-) Mellanfesten i musikhuset var sjukt kul och städningen av sopor gick rätt fort (va min lott). För kårkvällen har jag bara ett ord - TOKKUL!!! :-) :-) :-) Alla verkade ha så kul, jag va lagom hela kvällen, det dansades, snackades och va bara så fruktansvärt kul! aaaahhhhh :-)

För er som undrar över valet av deltagare till första leken så var det ett fruktansvärt medvetet val, jag visste bakgrunden :-)

Förresten! Vad är en lyckad kväll utan skoskav?? Blev taxi hem för oss som såklart tog längre tid på sig att komma än det tar att gå men är man tjej så är man ibland.. =) Nästa gång blir det gympadojor till klänningen, eller nåt..

Efter seminariet imorrn blir det en skön vecka på resande fot. Åker hem imorrn, ska på arbetsintervjuer tis-ons, skolmässan, skjutsa till Arlanda och lite sånt. Till helgen åker jag till "gubben" och sen tillbaka hit nån gång nästa vecka. En välbehövd vecka som ska bli så skön :-)

Ser fram emot nystarten!!

one of the best..

Yesterday was one of the best days in my life!
My smile said it all, my feelings expressed it and my thoughts confirmed it!
Second time around, it must be IT!

I´m just so happy :-)

.

Jag tror seriöst det är variationen som gör att vi orkar leva livet, vad säger ni? Sen att man ibland kan skita blankt i de tråkiga variationerna är en helt annan grej men det är på nåt sätt skönt att de finns... De bekräftar annat!

I helgen var det värsta öset! Började med att jag & Jennie cyklade till Giraffen och jag köpte en ny klänning. Sen åkte vi till puben (kl 13.00) och tog en öl på fotbollslördagen utan fotboll :-) Gott va det! Blev kanske en till och en diptallrik med.. hehe Man lever bara en gång och jag tänker fanimej njuta!
På kvällen var det först fotboll me Vickan, Tobbe, Staffan och några till hemma hos Annie sen blev det til lfesten hos Jennie K. Underbar kväll med alla tjejer som avslutades på kåren. Tyvärr tyckte jag musiken sög lite så jag gick hem lite innan stängning men ändå, ashärlig kväll!

Kom tillbaka till Kalmar i morse.. Ingen rolig hemresa men den skulle göras. Vem kan segla skulle spelas, rosen skulle läggas på locket och folk skulle bryta ihop, så var det bara! Skönt på ett sätt att det är över men känslan av att en liten tjej ska bryta ihop totalt vid en kista är inge kul, den hänger kvar..

Fick träffa min going när jag va hemma för han jobbar i Sthlm nu och det va skönt vill jag lova. Rymde in till stan igår och bara kom bort från allt! Sånt man önskar alla kunde få göra när det är som tyngst.

Som sagt, variation kan va jobbigt men oftast bra!

Tack för sms:en igår! Den bästa bekräftelsen man kan få :-)

1045

Så många sms har jag skickat senaste månaden, haha helt galet! Kan ju faktiskt skylla på nollorna :-)
1045, måste skaffa mig ett liv..!

Lägenheten ligger ute nu, gillar inte bilderna men men, folk får väl komma hit och titta istället =)

Imorrn blir det tåg till min baby! Är så trött på tåg så ni anar inte, men när man kommer fram blir allt bra! :-)

Nej, nu ska jag gå och lägga mig fast klockan bara är barnet för jag ska drömma om mina 1045 mess! hehe
Pussigull allihopa!