panik!

Jepp det får jag snart, först va en kille här och fotade hela lägenheten och sen kom en tjej och kollade på den - det är ju mitt hem! Inte lätt att sälja sin pärla kan jag säga men det är ju det enda möjliga.. Imorrn kommer den upp på hemnet, det ska dock bli lite kul, hemnetnörd som man är =) Eller va säger du Pärlan? ;-)

Har panik i kroppen av andra anledningar me.. Inte kul att inte kunna se sin kille mer än nån gång i månaden.. Åker dit i helgen för jag kommer inte funka annars.. Vissa kallar mig tydligen toffel men tyvärr får man bara höra sånt på omvägar, ingen som vågar stå för det..? Hur man kan va toffel när man träffar sin pojkvän typ 5 dagar i månaden förstår inte jag men vissa ser tydligen så på ett förhållande, sorgligt för er!

Måste skicka ut jobbansökningar den här veckan med, aaaahhhh, panik i massor! Har skrivit cv och personligt brev plus köpt kuvert och frimärken så det är väl egentligen bara att skicka men vart?? Vill ju helst in i skolan men jobben har gömt sig! Det får bli ett ordentligt ryck efter mötet imorrn för de ska va skickade den här veckan!


Sov gott där ute =)

Helgen..

Den kommer inte riktigt bli som jag tänkt mig tyvärr.. Ska hem imorrn..
Alla är på landet i helgen så det blir en trip ut dit på lördag, imorrn blir det discobowling me tjejerna vilket ska bli så jäkla kul! På söndag får jag sällskap av Elin på bussen ner - nice! Egentligen ser allt bra ut så varför har jag då ängest över att åka..? Kan det va för att planerna sket sig? Antagligen..
Mäklaren va precis här, ska sälja min lägenhet vilket ger mig ännu mer ångest, trivs ju så bra i den! Hade tänkt måla om köket innan visning men han nästintill avrådde mig från det så nu skiter jag i det extrajobbet :-) Nu ska man bara hitta ett nytt ställe att bo på, nytt jobb i ny stad.. jag ni vet, såna där små detaljer..! hehe

Men nu ska jag äta framför tv:n i min nystädade lägenhet med tvättade fönster, inte illa!

Hasta la vista baby!

R.I.P.

Vid lunch somnade hon in idag, min ingifta moster Monica finns inte längre. Alldeles för ung har hon i över ett år kämpat mot cancer. Först blev hon friskförklarad från sin hjärntumör som hon fick 2006. Tidigt i år upptäcktes två nya tumörer i huvudet som inte kunde opereras bort eller botas. Nu på sluttampen hade trots allt en försvunnit men tre nya kommit istället. De har slagit ut funktionerna i hennes kropp en efter en och i det sista skedet var det inte mycket kvar... Nu vilar hon gott och behöver aldrig mer kämpa mot en elak jävla tumör! De köpte en lägenhet i Tyresö på slutet men hann aldrig flytta in. På sätt och vis är det bra för min morbror kan flytta till något helt nytt när han vill och han har mycket släkt i närheten.

Ta hand om varandra och vårda dig själv! Helt plötsligt tar livet en oväntad vändning och då är det försent att göra någonting åt det!


finsittning!

Igår va det finsittning på kåren för KAROLIN - sjukt lyckad!
Vi hade sleep over hos Jennie och Lisa i fredags så alla vaknade där, åkte hem och duschade, köpte macka på Ekelunds och sen va det bara fixing och häng. Förfestade, gick till kåren och fixade det sista + övade spexet. Fotades och mös med alla innan det drog igång. Sittningen var grymt kul med god mat, mycket vin på borden, härliga toastar och skön stämning!
Hade planerat en grej sen länge och den blev bättre mottagen än jag trodde. Tackade Vickan lite extra för allt slit hon lagt ner men det va med en nervös klump i magen... Den försvann som tur va när jag fick kommentaren: "Jag kommer aldrig förlåta dig för det här!" Då kände jag igen henne :-) Jennie, Lisa och Cilla dansade till och de var riktiga super troopers! Tror vi fick vår kära sexmästare att inse hur mycket vi uppskattar allt slit hon lagt ner. Sa det på scen igår och jag menar det verkligen, du är en av de bästa vänner jag nånsin haft! "Ta åt dig!" som du själv brukar säga ;-)
Mellanfesten i lokalen va kul och kårkvällen me! Vi va ett riktigt kul gäng igår och årets stab har varit så bra! Nollorna me såklart =)
Kommer kännas lite tomt nu, tanken på att aldrig mer få gå på ett gardenparty, se Mora Träsk på kåren eller gå på finsittning är inte kul... Men det är väl så när man ska bli vuxen... Ska ha overallen på mig en gång till och sen blir den en antikvitet me... Precis som jag... buhu!

Nu ska jag stretcha mina gamla utslitna ben innan jag går och städar lokalen, sen blir det väl rullatorn på en promenad, hehe

Studiedag imorrn, gissa om jag är glad över en ledig dag till?! :-)

update

Kände att det var dags för en update men vad ska man skriva då..?

Andra veckan på nollningen är igång, i helgen svek jag dock, det gick bara inte.. Men den här veckan ska jag ha kul! :-)

Min moster har gått in i sitt "sista ryck" som vissa (väldigt få!) tydligen kan få innan cancern sopar ut en helt från kroppen. Helt plötsligt är hon medveten om allt och vet precis vad hon vill. Hon kommer överens med sina organ och kan styra dem! Det är bra för nu får de ett sista minne som är positivt!

Pappa fyller år idag - grattis farsgubben :-)

Jag måste ha träffat världens underbaraste! Längtar hela tiden =)

Vill få saker lösta me, orkar inte gå och dra på småsaker när man kan reda ut dem så det tänkte jag ta tag i nu! Allt från att sätta upp min anslagstavla, diska nya tallrikarna och prata prata prata... Mycket men resultaten kommer förhoppningsvis blir bra :-)

Slafen nästa och vem vet, man kanske blir lite toffel i sömnen och drömmer om.... :-p

Will it never end?

Nu är den här igen. Vi fick paus i knappt ett år innan den knackade på dörren igen. Den här gången är det min äldsta, ingifta moster som drabbats. För drygt ett år sen blev hon friskörklarad från hjärntumören men i våras smällde det till igen och nu har hon två tumörer i huvudet som tar kål på henne. Nollningen började idag men tyvärr är jag rädd för att hon tar slut innan nollningen gör det..
Hur mycket ska en familj/släkt kunna svälja på ett år? Två dödsfall per år har jag hört någonstans. Isf har min kvot nästan fyllts under min studietid..

Will it never end??