Skulle varit en kul helg..

I helgen hade jag ju planerat sketakul grejer och den började bra! I fredags vad de flesta av tjejerna hemma hos mig, vi käkade tacos och "inveg" nya lyan :-) Den börjar för övrigt bli superfin! Jag fick dock skåla in den i alkoholfritt men det gjorde inget, jag har ju kul ändå! I lördags skulle jag, syrrorna och svägerskan på Golden hits och käka gott och svänga våra lurviga. Inte heller då fick jag dricka så jag var taxi men det gör ju som sagt inget för mig. Tog sista antibiotikan när jag kom dit i lördags men när vi satte oss nån timme senare började det göra sjukt ont bakom ena örat och kliade och svulllnade och allt möjligt. Guess what?! Allergisk reaktion! Efter maten och en kort sväng på dansgolvet åkte jag, via ett nattöppet apotek, hem.. Kul.. Det har bara blivit värre och värre. När jag vaknade igår såg jag ut som en flamberad korv hela jag och sen gick det över till lederna.. Fick gå hem från jobbet och är hemma idag med. Sov hos mamma och pappa inatt bara för att goingen är lite orolig för min andning. Hoppas kunna gå hyfsat normalt inom några dagar, kul helg, kul vecka..

För er som bett om en uppdatering kan jag säga att jobbet går asbra! Trivs som fisken :-) Men jag har också fått bekräftat att det är i skolan jag vill jobba så inom några år hoppas jag ha fått ett lärarjobb. :-)
Flyttade in i nya lägenheten för snart två veckor sen och har fått det finfint!

Saknar Kalmar nå så sjukt! Servitrisen i lördags var från Karlskrona (närheten iaf =)) och då kom duschen av saknad som inte kommit ännu.. Längtar till maj för då ska jag våldgästa och ligga i vallarna och sola! AAAAAAAHHHHHHHH! Vill dit nu!!