Tomorrow...

Tomorrow I think I´m going to be the happiest girl in Kalmar. The writing exam will be over, my appartment will be clean and E will be here! Can I complain? Nopp! It's going to be a great weekend with beach party on Saturday which means that I'll be hanging arond with the people I like all day long! There will also be a lot like lööve ;-)

No, this is not okay, back to my cleaning!

Have a great weekend! You'll find me barbequeing outside Kåren, hehe

BTW, dad will recieve a letter tomorrow, I suppose I will get a phone call after that :-)

Never felt like this before!

Helt galet vad känslorna svallar! Känns så sjukt bra allting och det är nytt för mig, gissa om jag njuter! Trodde inte jag kunde vara så här lycklig men det gick visst :)

Hade en sjukt bra helg i Lidköping by the way =) Vi åkte hoj ett par vändor, lite båt, solade på en ö, festade, käkade en jäkla massa glass, festade lite till, åkte till jättemysiga ställen plus att jag träffade (och blev godkänd av) hela hans familj :-) I söndags tog allt en snabb vändning och helskotta vilken känsla jag fick i hela kroppen! Pirrade, pirrade, pirrade säger jag bara :-)

Nu går jag bara runt och är sjukt glad över att ha gjort världens kap!

Kom ett klockrent uttryck förresten, är det någon som någonsin sprungit Lichebochvarvet??? hehe


Don't wanna close my eyes
I don't want to fall asleep ´cause I miss you babe
and I don't wanna miss a thing

Långhelg!!

Äntligen torsdag och äntligen ska vi åka! Lääängtarrr!!! Kommer bli bland det bästa nånsin :-) Kommer säkert hända massa galna grejer så uppdatering kommer nästa vecka, hehe
Förhoppningsvis lite nya uttryck me :-)
Puss på er!

toppendag!

Sicken toppendag det här har varit!
Började med ännu en mongolektion med Mike men efter den har allt varit bra! Sprang ner på stan en snabbis på lunchen och fick klädtips av Jönsson som slängde in kläder i provhytten åt mig :-) Sen seminarie och sen stan igen, fast med Vickan den här gången! Köpte tre tubtoppar, en klänning och ett par shorts men håll i hatten - enbart shortsen va svarta! Anna fick igång mig med första linnet på lunchen och sen hade jag privatcoaching av Vickan, den enda som fått mig att köpa så mycket färgade kläder - TACK! :-) Vi körde en sallad på Esplanaden efter stan och sen sittningsmöte. Drog en snabbis till Giraffen innan jag cyklade till slottet och spelade kubb med delar av min klass. Gick hem med ett långt, härligt samtal (som vanligt.) Svängde förbi klassen igen ett tag efter att jag lämnat spelen men sen hem för ytterligare ett samtal :-)

Två dagar kvar..

feel like a butterfly!

Idag kommer Jankan och det ska bli så kul! Lutar nog åt kladdkakebak den här helgen me tror jag :-) Eller va säger du J? Kanske lite puben ikväll eller en film, det får hon bestämma när hon landat här.
Nu ska jag snart ner till Pressbyrån och betala trängselskatten åt min pudding och sen blir det läsa av. Borde iaf läsa ut en av böckerna idag för nästa vecka blir det tight om tid... Får se hur det blir med det bara, finns annat som stör koncentrationen :-)
Hörde nyss att vattenkokare är bra till mycket, du är galen :-) hehe


Feel like a butterfly now!
Don't think I've ever felt like this before and I absolutely love it!
*poff poff poff* hehe


same same but different

Blir väldigt mycket bloggande för att vara jag nu men va fan, så kan det bli ibland :-)
Just nu är jag så trött på allting som ska krocka hela tiden! Var utan almanacka i cirkus två veckor och nu visar det sig att jag kommer missa två möten nästa vecka för att jag är bortrest och igår var jag inte på styrelsemötet för det var omöjligt att klämma in i schemat. Imorrn kommer bli en jäkla hästdag för jag ska först hinna läsa en hel bok och sen jobba i kanske 12-13 timmar.. Låter inte jättelockande just nu men det blir kul när man väl är där :-) Plus att jag ska hinna gratta Josse med.
Det värsta har jag kommit på är att jag verkligen inte är någon bokläsare och nu har vi seminarie på ett par böcker i veckan.. Plus massa cp-uppgifter som jag inte riktigt gjort för att jag inte hunnit, tack för hjälpen idag J!
3,5 vecka kvar sen är skiten över.. Längtar till helgen för det ska bara bli slapp då! Om jag hinner läsa ut nästa bok på fredag vill säga..
Så! Nu har jag klagat färdigt för idag! :-) Blir käk och cykeltur upp till Pärlan för att låna bok innan jag ska på möte.

ny känsla

Fick precis en ny känsla i magen.
Känner mig trygg för första gången på väldigt länge och då blev det helt plötsligt klarhet i allting. Det finns en person som verkligen inte har nånting att hämta hos mig längre för kör man "my way or the high way" har man gått till fel människa. Sen känner jag hur mycket jag saknar min allra närmaste vän! Kan bara säga att jag mer eller mindre hatar engelskan för den har tagit mitt liv ifrån mig litegrann.. Men snart blir det vändning på det! :-) Du vet vad du betyder och du vet vad jag vill ha sagt! :-) Allt detta tror jag beror på en viss kille som slagit ner alla mina murar på två veckor, inte illa :-) Längtar till nästa helg!
Har älskat Kalmar tack vare Vickan och även fast jag bävar för att flytta härifrån ser jag ändå en fortsättning nu!
Önskar bara att jag kunde hjälpa dig babe!
__________________________________________________________________________________________

Coolt ju! De ringde precis från Studentkåren och frågade om jag ville söka till nästa års styrelse! Kändes riktigt kul :-) Fast jag är antagligen inte kvar längre än till januari så det känns lite dumt kanske.. Rekommenderade dock en annan som jag tycker skulle passa perfekt på den posten!

Kvastkampen + massa annat skoj

Jahapp då va den helgen över.. I torsdags kom Vicky och Sofia plus att vi värvade Pärlan så "Bring it on" var fulltaligt! Hängde först i Cellgraven och kollade på brännbollen och sen till Tullen på mellanfest. Blev ingen kårkväll för mig för jag va tvungen att plugga... I fredags var det en riktig toppendag! Började med att jag försov mig.. hrm, vi hängde vid Systraströmmen och kollade på båtracet, käkade thai på stan och sen ännu mera båtar. Satt kvar där ett bra tag innan jag smet hem för att duscha inför sittningen. Mellanfest på tullen den kvällen med men jag och Jennie hade stenfest utanför innan jag åkte därifrån :-) Erik och Tommy plockade upp mig och vi åkte och lämnade grejer och sen tillbaka till Tullen igen. Blev kåren med lite mycket dricka för vissa, hehe, och sen hem. I lördags var vi ner till Kvasten ett tag men hela mitt lag var puts väck så vi hängde på stan och åkte till Långviken istället. Käkade middag på stan och sen åkte vi plus Emma till mig och gjorde kladdis. Kollade på Sällskapsresan och tvärslocknade i soffan så det blev ingen utgång den kvällen.. Men jag njöt ändå :-)
Igår var en sjukt mysig dag! Vi åkte till Öland och solade, plaskade fötterna och bara njöt på Saxnäs. Sen smet vi iväg från de andra en sväng, åkte till Borgholm och käkade glass och gick lite vid hamnen och gågatan. När vi kom tillbaka till Kalmar blev det en halv kebabrulle och sen hejdå.. :-(

Tänker inte skriva några detaljer för det är bara vissa som får veta :-) Men jag kan säga att jag är nöjd!


helg!

Längtar, längtar, längtar tills imorrn! Tre veckor blev fem dagar, great!
Kvastkampen är igång med så det är fullbokat hela helgen och jag gillare skarpt :-) Och ja, jag tänker leka mjukt fotfodral för första gången i mitt liv på lördag! hehe. Men imorrn blir det brudarna hela dagen, först ska vi spana in båtrace, hänga lite, steka lite och sen är det sittning. Blir förhoppningsvis uppmött utanför sittningen sen :-) Fick ju tiptopbesök av Fia och Vicky idag me! Vicky var inte så länge sen nu men Fia är sjukt länge sen! Det här kommer bli en riktig jä*la toppenhelg!

Bring it on! :-)

Love life right now

Helt galet! Jag fick VG på den här kursen me! Snart uppe i det på hela den här terminen :-) Satish och Helene är fan bra!

Livet leker nu and I love it! Nytt, spännande och det bästa hittills:-) Känns lite som puffande moln och just nu längtar jag bara några veckor framåt! Kvastkampen kan slänga sig i väggen litegrann, hehe. Senaste veckan var galet toppen! Saknar den och dig.. Men snart så jäklar =)

spontana dagar!

Haft en helt galen vecka!
Åkte hem till Tyresö i tisdags, umgicks med mina underbara vänner i onsdags, åkte till landet och blev firad av hela familjen i torsdags plus film hos Jankan och Jessica på kvällen och sen wops, Kalmar redan i fredags! Först skulle jag åkt ner måndag morgon, sen lördag dag men till slut blev det fredag för det gick en bil jag väldigt gärna ville åka med i :-) Trodde inte det fanns nåt som kunde få mig att ge upp en dag hemma men det gjorde det visst.
Var fest för Jennie och Josse igår som var helt sjukt kul! Efter några timmar i lokalen gick vi till skumpartyt på Kåren! Så galet, synd bara att vissa ska testa hållbarheten i sina käkar..

Ska skriva en lista över myntade uttryck den här helgen, ett smakprov är Pattefylla = vattenpöl! haha

Härligt samtal just nu!