the time has come!

Nu drar jag!! Först Malmö sen fyra långa, sköna semesterveckor i värmen!!! wwwwwwwwwiiiiiiiieeeeeeee
Ha det bäst här hemma i kylan ;-)
puss baby!

PS. Jag har fått jobb så när jag kommer tillbaka blir det badtant igen =) Kunde inte va bättre just nu! Förutom att jag tänker för mkt på en viss liten nörd..

USA

Nu börjar jag längta efter söndag för då vaknar jag i Florida och har fyra veckors semester framför mig. Imorgon åker jag till Malmö för att sova på hotel och på lördag morgon går planet från copenhagen =) Ska bli sjukt tråkigt att sitta själv i typ 19 timmar, jag vill prata!! Men jag får väl hitta nån stackars turist att tracka me mitt snack =)
Förväntar mig massa uppdateringar via sms av alla babies i mina hemstäder, hehe
Kanske kommer nån uppdatering här under jul, beror på vädret och stranden!
12 jan landar jag i kalmar och sen blir det julfirande igen =) yeaaaaaay!
Nu ska jag msn:a lite me min kusin som bor där och gratta honom för han är ett riktigt luciabarn =)

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR BABES!
kommer sakna vissa av er alldeles för mycket.. fast inte hela tiden ;-)

wiiiiiiieee woooooow

bästa helgen på läääänge!

Tack Jankan & Fia som kom ner, Vickan som hade födelsedagsfest och alla andra som kom hit - både utifrån och innefrån! Vi är bäst på att festa loss så galet mycket! =) Länge sen jag hade så kul! Kom hem med galna kort på kameran, sjuka citat i huvudet och andra tokiga saker. Nu kan jag åka bort med smilet i högsta hugg! 15 december baby! Japp, på lördag drar jag och det ska bli så skönt! Fyra veckor i värmen utan massa plikter och sånt - bara semester! När jag kommer hem helt brun och laddad ska jag prova på att va modell första veckan, spännande!
Tror jag fått jobb me för det gick skitbra i lördags! =)
Imorrn är sista redovisningen sen har jag jullov till 21 januari! Gealet länge!! =)

Nu blir det lite opponering, wish me luck...

taxichaffisen!

Jag glömde ju berätta om taxichaffisen nu när jag va hemma!!
Hämtade upp Fia utanför Gallerian, rullade framåt mot korsningen och stannade precis framför övergångsstället för det är fullt med bilar på andra sidan det. (Hade varit olagligt att stanna på övergångsstället eftersom de antagligen skulle få grönt snart!) Samtidigt pratar jag me resebyrån som jag bokat min resa genom och hör hur någon håller på och tutar och tutar bakom nånstans. Jag orkar inte reagera för det är rätt vanligt att folk tutar mitt inne i stan så jag pratar på me tantaluran i telefonen. Helt plötsligt står en taxichaufför och knackar skithårt på rutan och frågar varför jag kör så där??!! WHAT?? Förlåt för att jag följde lagen så du som lagt dig i fel fil inte kunna rulla över i den andra! Verkligen, förlåt.. Jag & Fia vände på huvudet, tittade på honom och vände tillbaka huvudet framåt igen - så klockrent tajmat också =)
Säga va man vill om Stockholma men vissa är verkligen idioter i trafiken! (särskilt taxichaffisar och budkillar..)Lite kul för jag hade nästan glömt bort det efter 2½ år i Kalmar men nu minns jag igen =) hehe

up to date

eller så var det det jag inte var så bra på =)
Va har hänt sen sist? ojoj, massor! Var barnvakt varje dag tills jag åkte tillbaka till Kalmar, kom tillbaka hit för en vecka innan jag åkte tillbaka upp igen. Under veckan här nere hann jag baka lussekatter me Josse, sitta i expen, ha klasskväll, göra klart arbetet i skolan och planera nästa arbete. Hemma (i Tyresö) igen har jag gjort klart det andra arbetet, träffat Fia och köpt mitt livs dyraste fika tror jag, klippt mig, träffat alla kompisar, jobbat häcken av mig på julmarknaden för jag vet inte vilket år på raken, ätit smaskigt julbord på slottet och träffat hela la familia.
Äldsta syrran me familj åkte till Florida igår men det va isregn i Chicago då så de kom fram först ett dygn senare.. Lite skadeglad va jag faktiskt =) Läääängtar till den 15:e för då är jag också där! Fyra veckor med bara ren semester!! Det enda tråkiga är flygresorna för jag åker själv.. :-S Men det är det klart värt!

I helgen kommer massa folk hit! Ska bli såå jäkla kul! Värsta partyt me alla roliga människor - kan det misslyckas? nopp!
Nu ska jag försöka sova lite men reprisen på efterlyst lockar lite.. hmm.. Ska bada och åka skridskor me klassen imorrn så jag piggnar nog till ändå =)

Babbi - vi måste ses den här veckan!! Hade faktiskt ångest när jag skulle åka hem..