nada

skumt, va bara stressigt att va hemma och jag som brukar älska det..
Har nära till tårarna nu känner jag.. läskigt.. kanske tröttheten, kanske du.. vet inte..
Det här är inte jag..!

Vickan - jag klarade inte 5 dar!!

Får inte ihop det, klarade duggan, hade klasskväll, åkte hem - hade alla bra förutsättningar som fanns! oxå slutade det så här.. what..?

Varför kan inte en människa bara ge upp? Gå vidare vare sig man vill eller inte.. Med eller utan brustet hjärta..
Varför fastnar man i ett nät?

Hade en känsla idag.. den enda känslan som gör mig riktigt rädd för den har en gång hållt mig fången i ett helvete..


men skit samma, behövde bara skriva av mig

hmm..

Märker..
Ser..
Hör..

Tror verkligen folk att man kan dölja vad som helst..?

Ser..
Upplever..
Känner..

Riktig vänskap!

Inga detaljer här inte, de som ska förstå förstår :-)
saknar att va liten, allt va så enkelt då!

Nu är jag trött på det här! Vill se er må bättre! Men va kan man göra för att hjälpa..? Finnas..?


mår...

fy satan va kul jag hade igår, blev en riktigt blöt finsittning, mellanfest och kårkväll :-) Körde en liten efterfest hos George oxå me haninge, karlstad och k-g. Kan ju inte påstå att jag hoppade ur sängen när jag vaknade direkt, trodde jag skulle få uppleva en bakfylla med huvudvärk men icke sa nicke! Käkade lite chips och drack ett glas vatten så gick det över :-) Pärlan fixade frukost på soffan och efter lite häng knatade jag bort till Vickan. (min cykel har flyttat dit..) Har haft en soft dag med den traditionella filmen på tullslätten. Vickan och jag har käkat lite geisha och kollat på tv men hon övergav mig förut, va trött.
Det roligaste var ändå alla samtal från er som har minnesluckor - va hände igår?! haha
Några smaskiga detaljer har också krypit fram och sånt gillar jag, man får sig ett gott skratt :-)
Det är tråkigt med folk som inte inser va de har bara, varför skapa jobbiga situationer när allt skulle kunna flyta på så bra?! Inte riktigt min grej.. att det aldrig tar slut.. hatar skitsnack är väl allt jag kan säga..!
Tänkte lägga upp en bild från igår men jag har visst inte lagt in de på datorn än :-) Vi är riktiga puddingar hela bunten!

I helgen kommer Jankan ner! Och kanske elin o jenni me, ska bli så grymt kul!
Själv har jag en sjuuuk hemlängtan! Vill åka hem men den tidigaste helgen jag kan det är 6-7 okt om inte några hemifrån kommer då. Då blir det helgen efter det.. Det är ju hur långt som helst!!

Blir växtplugg den här veckan inför duggan nästa tisdag. Har 110 arter att lära mig och de flesta har jag aldrig ens sett.. hmm.. hade sjukt kul på hajken förresten! va ute me skolan i två dygn och paddlade och sov på en ö utanför stensö.

nollning!

har så grymt kul just nu, mycket party, många sköna människor och lite sömn :-) har toppenfaddrar oxå vilket gör det ännu bättre
har börjat förstå saker me, så skönt! kanske äntligen kan få en vändning i hjärnan :-) synd bara att det skulle ta sån tid.. men vafan - bättre sent än aldrig säger man ju :-)

hade instgutitionsbrännboll idag och KAROLIN VANN!!! Så nu är kronan tillbaka på plats! Brukar alltid vinna men förra året tog SPIIK över - fast hur länge varade det? hehe avslutade me gigantcaps på kåren som som vanligt slutade me en nachostallrik på puben :-) imorrn blir det pubrunda plus MORA TRÄSK! 600 studenter som sitter på golvet och sjunger - kan det bli bättre?!
Åker hem på fredag men hinner va me på luau:n ett litet tag först. Känns så jäkla skumt att det för en gångs skulls ska va hawaiifest som jag drömt om i många år och så åker jag hem!! sjuk man är.. men papsen fyller jättegammal ochjag skulle egentlligen ha jobbat så det är bara att pallra sig hem när flyget är bokat.

men nu lockar kudden mer än nånsin!
sov gott!

ps. kan inte sägas för ofta: Jesus va jag tycker om dig! hehe :-)