nollning!

har så grymt kul just nu, mycket party, många sköna människor och lite sömn :-) har toppenfaddrar oxå vilket gör det ännu bättre
har börjat förstå saker me, så skönt! kanske äntligen kan få en vändning i hjärnan :-) synd bara att det skulle ta sån tid.. men vafan - bättre sent än aldrig säger man ju :-)

hade instgutitionsbrännboll idag och KAROLIN VANN!!! Så nu är kronan tillbaka på plats! Brukar alltid vinna men förra året tog SPIIK över - fast hur länge varade det? hehe avslutade me gigantcaps på kåren som som vanligt slutade me en nachostallrik på puben :-) imorrn blir det pubrunda plus MORA TRÄSK! 600 studenter som sitter på golvet och sjunger - kan det bli bättre?!
Åker hem på fredag men hinner va me på luau:n ett litet tag först. Känns så jäkla skumt att det för en gångs skulls ska va hawaiifest som jag drömt om i många år och så åker jag hem!! sjuk man är.. men papsen fyller jättegammal ochjag skulle egentlligen ha jobbat så det är bara att pallra sig hem när flyget är bokat.

men nu lockar kudden mer än nånsin!
sov gott!

ps. kan inte sägas för ofta: Jesus va jag tycker om dig! hehe :-)

Kommentarer
Postat av: Josephine

Hoppas det gick bra i skolan idag! Du är inte den enda som börjat inse saker, fast det du redan:P Ikväll ska vi gå på tigerjakt!:D

2007-09-05 @ 12:10:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback