road trip!

Haha, hade världens sjukaste roadtrip igår! Fick ett mess när jag låg i bassängen som lydde "vi åker..." så det va bara för mig att hämta upp Vickan och Anna utanför biblan och styra mot Växjö. Vi stannade på Kosta outlet på vägen och jäklar vad de hade jeans! Köpte bara ett linne men Vickan köpte jeans och vi provade lite roliga hattar :-) Har ny bakgrunsbild på mobben nu.. hehe Sen åkte vi till Växjö och letade efter Samarkand i typ.. över EN TIMME! ! Helt galet.. Hört talas om vägskyltar..?! Men av en slump hittade vi det och konstaterade att vi cirkulerat runt det ganska länge.. Där köpte alla skor och sen åkte vi in till stan så brudsen fick gå på Gina. Anna köpte värsta outfiten och Vickan ett linne/klänning. Tillbaka till Kalmar, köpte gräddbullar på vägen (varför kallar man såna för gräddbullar??), plockade upp Gino, köpte pizza och kollade på roliga kort.
Värsta bästa roadtripen hittills i år!

times are changing :-)

Konstigt hur saker kan ändras ibland. Igår satt jag och halvt kippade efter luft vid den här tiden och nu är jag typ pigg! Hur skönt som helst! Hade varit kul om det kommit nån dag tidigare bara så jag kunnat va me på husfesten igår.. men man kan inte få allt :-)
Fick hänga lite me Vickan idag me, va efterlängtat :-) Vi körde lyxlunch på IKEA - en (barn) portion köttbullar! Nu blir det singing bee som jag har fastnat totalt för, helt sjukt.. =)
Tänk att några telefonsamtal kan göra mig så glad, trodde inte det va så längre.. Du är lite läskig ibland :-)

Take care out there! (Lite rim)

saknar..

Idag saknar jag vissa människor nå grymt! Gick in och läste vad jag skrivit på lunar när min farmor gick bort och stortjöt efter det.. Sen kollade jag in Robins sida där och fick fler tårar.. Gretas sida orkar jag inte gå in på, det får räcka nu.. Hade behövt prata me nån av de två som betyder mest men den ena sover och den andra är upptagen så jag funderar på en promis istället.. Fast jag tror inte halsen pallar med det :-(
Hade behövt min farmor just nu.. Du är för alltid saknad!
Ta vara på era liv och låt inte dagar passera som ni hade kunnat göra något av!

change of plans

Jag brukar inte klaga men det här är fan jobbigt så nu tänker jag skriva av mig!
Planerna är drastiskt ändrade på grund av hostan som för övrigt är den värsta jag kan komma ihåg. Från spontan biltripp med Vickan, jobb och party till isolerad hemma.. Det enda positiva är att jag var förbi apoteket och min hostmedicin funkar fast den ser lite skum ut. Tyvärr har den inte hjälpt nåt men ändå.. Förhoppningsvis gör den lite verkan på längre sikt än en timme. =) Mötet imorrn får vi se hur det blir, tänker inte gå om jag fortfarande hostar så jag får kväljningar och inte kan sova..
Var lite kul i skolan idag för så fort jag hostade, nös eller nåt sånt satt Josse som klistrad mot väggen, man kände sig ju inte lite utstött, haha.
Funderar på att skämma bort mig själv på nåt sätt ikväll men jag kommer inte på nåt bra.. Nån som har förslag? Inte godis, chips eller nåt sånt.. Skagen i avokado kanske :-) mums!
Nej nu ska jag vila och hoppas på att öronen ska sluta göra ont!
Laddar inför nästa vecka me, har redan kommit på två saker jag ska köpa på Kosta :-) Får ju lön som måste brännas, hehe

You confuse me.. Be honest and everything will turn out okey! =)

cheezez..

..vad jag är trött! Har jobbat tis, ons, tor, lör, sön. mån och idag. Det jobbiga idag var att jag skulle sluta halv fem men slutade tio, lägg på en grym hosta på det så kan ni ana vart jag vill komma.. Men orka klaga =)
Däremot tänker jag klaga på att jag inte har tid för mina vänner längre, förut va det skolan och nu har det varit jobbet men det ska det bli ändring på! Imorrn blir det girls night hos Jönsson :-) Men jag vill ha tid över för min babe också och damn att jag tänker ta mig den tiden! Bara så du vet! :-)
Nya grammatikkursen känns inte superlovande direkt.. Men ska prova taktiken att plugga röven av mig så kanske!

Nej nu blir det till att slafa, klockan ringer tidigt imorrn! puss på er!

vintern försvann vart..?

Inge kul i år.. Jag är vintermänniska ut i fingerspetsarna, älskar snön, saknar curlingskidorna och längtar efter att flyga fram på en snöskoter över fäbodarna och sjön.. Mamma och pappa är i Dalarna just nu och hade det inte varit klassfest ikväll hade jag garanterat varit där nu! De hade 16 minus i morse men skulle få strålande sol och några minus under dan. Nu är de på väg till Trysil de jäklarna! Gissa om jag va sugen på att ta bilen dit upp?? Men som sagt, klassfest i kväll och det kommer bli så kuuul!!! Ska värma upp på thaibuffén redan kl 15.00 :-) Kommer bli bra det här.. hehe. Jobbar både lör-sön, 11-16 och imorrn är det traffic light party, gissa vem som kommer somna tidigt på söndag?! Nu blir det promis i värmen, får väl nöja mig med att titta på snödropparna, krokusen och blåsipporna som redan kommit här nere.. Skitställe man bor på ibland...

nice

Va hemma i helgen, firade mamma, hjälpte Jenni måla i deras nya hus, träffade folk som jag saknat massor och sov, sov, sov! Det var så grymt skönt! Inget party utan bara gå och lägga sig vid elva (när jag knappt kunde hålla ögonen öppna längre) och somna utan att tänka på pluggandet! Nu har jag istället en del att göra tills imorrn men det var det värt! Hyr brorsans bil nu så det blev road trip med ett spontant upplockande av Pärlan hit ner =) Ska passa på att åka till Kosta outlet och fynda snygga saker tänkte jag innan den ska tillbaka om nån månad eller två.
Har kommit på var jag vill bo sen när jag är färdig här, back to my old hood! Bokstavligt talat =)
Nu blir det lite plugg men det känns helt okej faktiskt, har chips som lockar med.. illa illa..

full vecka, igen!

man får intala sig själv ibland att man ska stå ut för det är fan inte kul som det är nu.. Till och med pappa ringde idag för att fråga hur det va och det händer inte ofta, blev glad då =) Klarade seminariet idag me så tre av fyra fixade! Ikväll ska jag ta ledigt från plugget och kolla fotbollen på Seven och det ska bli såå skönt! En öl kommer det bli me, eller två.. hehe Dissar däremot puben och Vickan för ikväll är det classmatsen som gäller =) Eller hon får ju gärna komma dit men jag svänger nog förbi puben på vägen hem annars om jag känner mig själv rätt =)
Jobba imorrn med babysim och det ska bli superkul! Var länge sen nu så det är saknat! På fredag ska jag träffa Helga (som jag jobbade på babysimmet med) så nu är det flashback-vecka!
Hade en galen helg för övrigt men det finns bilder på det mesta så det är bara att spana, stod på scen och grejer.. kul va det iaf =)
Take care!