rubrik va det..

orkar inte komma på nån rubrik!
I torsdags hände mkt, kom hem, Anneli fyllde år och Tina somnade in tio minuter innan de skulle stänga av. Sen dess har ännu mera hänt.. Lite bra men det mesta kasst.. det ena braiga (kallas nybakta lussebullar!) fick mig att sova gott iaf, alltid nåt =) Va på Adams kalasiplasi i lördags me och det va kul! De vildarna =)
Har i stort sett varit barnvakt sen jag kom upp och är det nu med. Men jag fick båda två att sova samtidigt så jag slötittar på tv för första ggn sen jag kom upp, inte illa =) Utan alla småttingar skulle jag inte vilja va här tror jag så nu lockar inte Kalmar särskilt mkt.. Känn er slagna ;-) hehe
Nej nu ska jag hämta vatten utan att ha nån hängandes i benen =)
hare!

hatar hatar hatar

hatar min nacke!! Trodde det här stadiet var över men tydligen inte.. Har inte haft så här ont sen själva smällen om jag ens hade det då! Igår i skolan fick jag ta hjälp av tre pers för ens komma upp från golvet... Aja, tänker inte tråka ut er me detaljer men jag åker härifrån idag, ska roadtripa me ett födelsedagsbarn! =)
Sen är det (såklart) ännu ett dödsfall på G hemma, Tina ligger på dödsbädden om hon inte redan hunnit lämna oss.. Varför skulle familjen kunna få ett helt år utan nån som går bort?? Det verkar ju dumt om man hann andas ut lite.. Så trött på det här..
Ska bli skönt att få lite semester iaf =) Apropå det är det bara 30 dagar kvar nu!! Sen åååååker viiiii :-P

måste bara..

så jäkla komiskt! Josse ringer och är på en fest precis vid mig så jag knatade precis dit för att säga hej, gissa vem som satt bredvid henne?! Tjejen jag köpte lägenheten av i ett spontanköp och som jag aldrig träffat!! Tur man inte är blyg utan vågar fråga när man hör att de pratar om "mitt hus" Rätt kul o få ett ansikte på henne och berätta va man gjort sen dess och så =) Inte bara jag som verkar nöjd me det nya badrummet! hehe

Sen va det en helt sjuk kväll igår men detaljer nämns inte här.. :-P
Kan säga att bålen på kickoffen slog till på alla och ett asplakat gäng gick till puben och fortsatte festa! Att vi ens kom in är jag impad över.. Där kom kommentarer som "jag blir ledsen när jag ser dig" (för att hon längtar hem då men det glömde hon säga först.. hehe) och tubtoppar åkte ner till magen, bl.a.... hehe Som sagt, inga detaljer! Vaknade vid sju imorse och va fortfarande långt ifrån nykter men jag kompenserade det me en hemmakväll ikväll =) jag o Anneli ringde visst runt till våra godingar hemma men jag kommer inte riktigt ihåg va vi sa............ illa men kul!

nej nu blir det lite tv och sen kudden!

saknar att prata me dig...

hahaha

jag måste ha världens roligaste, skönaste, mest förvirrade, "komiskaste", snurrigaste, muppigaste, flummigaste kompis!!! And I love it!!! Trevlig liten biltur igår, efter två laddningar.. hehe! Är så nöjd över att jag fick upp dig ur sängen igår me :-P
Som du skrev idag, jag vet hur du är.. haha!
Lääääängtar till fredag och nästa helg och helgen efter det!! Då lär det bli påfyllt i flumningsförrådet =)


back in kealmaa

tillbaka i småland igen, hade så sjukt kul hemma!!! Hann me nästan allt jag ville, va bara två saker jag inte gjorde.. :-( men det får bli första grej nästa gång!
Fredag hela veckan va skitkul, likaså helgen me musikal o party! Va riktigt blött för vissa i fredags, haha!
Det sjukaste va i lördags när jag, Jannica & Jessica åkte till Jenni. När vi kom dit sa hon att de andra gått till Tjili vilket mkt väl skulle kunna stämma.. vi stod i hallen och kollade på foton från ekerö när det kraffsade till bredvid oss, Jessica frågade två ggr om det inte lät och då började kartongen skratta! Adde, Anneli & Elin satt i den! Så jäkla kul! Blev lite fotostudio :-)
 
Nu är det 180 i plugget och en fattig månad som gäller.. :-( Kanske måste skita i en grej jag längtat efter i ett år :-(

just det, tränade faktiskt två ggr!! trot eller ej.. :-p

40 dagar kvar!!!!!