så galet!

Personalfest igår.. ojojoj!
Först var vi ute på Notholmen och grillade, snackade, lekte lekar, hade frågesport/klurigheter och drack lite, (förutom chauffören såklart!). Eller, en hel del för vissa :-) men skit i detaljerna, det roliga kommer sen!

Jag, Jessica, Anna och Chriz åkte till McDonald´s vid sisådär tre-fyra nån gång på natten och käkade. Där stod Jens i kassan! hehe! Vi skrev ett kärleksbrev till honom och lämna tillsammans med två kronor när vi gick därifrån. What?! Brevet blev så här:

Din själ är som McFlurry i mina ådror
Dina ögon är kärnorna  i saltgurkan i cheeseburgaren
Du är den Ronald McDonald vi alltid drömt om
McTack!

Fy satan vad vi garvade (tänk på klockan och alkoholintaget!)
Chriz la kuvertet lite snyggt vid kassorna och sen flydde vi fältet! Smög lite utanför och såg hans reaktion - den var obetalbar!! Han hoppade och vek sig av skratt på samma gång! Sen gick han och visade det för sina polare som vi suttit bredvid när vi käkade.. oops! Ska tilläggas att vi aldrig sett lilla Jens förut! haha

Sen åkte vi tillbaka mot Tyresö. På vägen dit hände det massa roliga grejer! Kom till en rondell, körde nåt varv, svängde av, vände, körde åt fel håll i rondellen, svängde av, åkte en liten bit på vägen, upp på parkvägen en bit, backade tillbaka... en hel del kul! Var länge sen jag skrattade så här mycket men det blir väl så om man åker bil halvfem på torsdagmornar med bilgalna tjejer!! Helt galet!!

Jessica - nu fick du göra två saker du drömt om, har bara parkvägen vid jobbet kvar! :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback