påskrapport :-)

Helgen kunde inte varit bättre!
Galen bilresa upp till Västerås, upplockad av mamma o pappa där och sen vidare mot Lima. 70 mil från Kalmar - framme och guess what?! SNÖÖÖ!!! På torsdan var det direkt till backen som gällde för skidåkning! Lite ringrostig men kom igång sen så jag hann klämma några svarta backar. Snöade på fredagen så då blev det biltur på fjället och lunch i mysigaste våffelstugan. På lördan var det backen igen men så satans kallt så jag åkte aldrig.. Fotade småpluttarna och värmde deras fötter istället :-) Påskmiddagen blev riktigt lyxig oxfilé av den sorten som inte finns i affären, tack Wahlans jobb! Påskägget var laddat med - tack mamsen! Söndagen bestod av lek i snön, promenad, läxan (åka i gupp med längdskidor...) ännu mer lek i snön och Lammet & Grisen! En riktig toppendag med andra ord! Blev race mot klockan för att hinna köpa glass till Oliver men vad gör man inte för de små =) Det tråkiga med att åka så långt bort är att det väntar en lika lång resa tillbaka... Men Jennier åkte med ner med och det blev nästan galnare än uppvägen!
Det enda jag inte hann med som jag velat var att ha en andra dag i backen och en riktig skotertur på fjället med pappa, men varken skotrarna eller backen ska någonstans så det får bli nästa gång :-)
För er som undrar mätte de över 1.60 meters snödjup på fjället förra veckan så det är säkert att åka till Sälen minst ett par veckor till.

Har fått ett nytt namn av Oliver som inte kan säga "Jessica" än: Vecka! Eller Uecka som han sa idag, så himla gulligt :-) Saknar de små ibland..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback